logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

گزارش دانا از نشست مشترک سخنگوی دولت و وزیر راه و شهرسازی؛

رشد ۸۹ درصدی ترانزیت/ سقف اجاره‌بهای مسکن به تفکیک هر استان ابلاغ می‌شود

رشد ۸۹ درصدی ترانزیت/ سقف اجاره‌بهای مسکن به تفکیک هر استان ابلاغ می‌شود
وزیر راه و شهرسازی با اشاره به رشد ۸۹ درصدی ترانزیت از نهایی شدن تعیین سقف اجاره‌بهای مسکن خبر داد و گفت: تولید مسکن از رکودهای پی در پی در سال‌های گذشته به رشد مثبت رسید.

به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهرداد بذرپاش، وزیر راه و شهرسازی در نشست سخنگوی دولت که امروز دوشنبه ۴ تیرماه با حضور رئیس کل بانک مرکزی در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد، به دو کلان پروژه «ایران راه» و «مسکن مردم» اشاره کرد و اقدامات و نتایج مثبت به ثبت رسیده در این دو حوزه را تشریح کرد.

وزیر راه و شهرسازی گفت: کلان پروژه ایران راه، به‌عنوان یکی از سرفصل‌های تعریف فرصت‌های ترانزیتی و لجستیکی ایران در دستور کار دولت قرار گرفت که در ذیل آن پروژه‌های متعددی در حوزه‌های مختلف اجرا شد.

 وی در ادامه توضیح داد: یک طرح آمریکایی به دنبال حذف ایران از کریدورها و مسیرهای ترانزیتی بود و ابتکار ایران راه برای مقابله با آن ایجاد شد که در نتیجه آن شاهد رشد ترانزیت در کشوریم.

 وزیر راه و شهرسازی گفت: سیاست توسعه روابط با کشورهای دیگر و مذاکرات بین‌المللی که توسط رئیس‌جمهوری شهید پیگیری می‌شد، در آمارها کاملاً مشهود است.

 بذرپاش با اشاره به آمارهای حوزه ترانزیت در دولت سیزدهم گفت: در بخش ترانزیت که نمایشگر خوبی از توافقات با کشورهای منطقه است شاهد آنیم که در سال گذشته ترانزیت جاده‌ای رشد ۵۸ درصدی را نسبت به سال ۱۴۰۱ تجربه کرد که براین‌اساس ترانزیت جاده‌ای از ۹.۳ میلیون تن به ۱۴.۷ میلیون تن رسید.

 وی در ادامه تأکید کرد: این آمارها با اظهارنظر صورت نمی‌گیرد و اقداماتی همچون توسعه ناوگان، توافقات گسترده با کشورهای دیگر، توسعه زیرساخت‌ها و توسعه بخش‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری این آمار را محقق کرده است.

بخشی از سخنان بذرپاش در این نشست

 بذرپاش با اشاره به این که تا نقطه مطلوب فاصله همچنان زیاد است، گفت: رشد ترانزیت محقق شده نشان از آن دارد که اقدامات قابل‌توجهی در این حوزه به انجام رسیده که حجم کل ترانزیت از ۱۰.۷۶ میلیون تن در سال ۱۴۰۱ به ۱۶.۳۴ میلیون تن در سال ۱۴۰۲ رسیده است.

 وی افزود: این در حالی است که کل ترانزیت کشور نیز ۵۱ درصد رشد داشته است و در سه‌ماهه ۱۴۰۳ این رشد با شتاب بیشتری ادامه یافت و در این مدت رشد ۶۹ درصد ترانزیت جاده‌ای و رشد ۵۵ درصدی کل ترانزیت را نسبت به ۳ماهه سال ۱۴۰۱ تجربه کردیم.

به گفته بذرپاش مجموع ترانزیت کشور در دولت سیزدهم نسبت به دولت قبل ۸۹ درصد رشد یافت.

 وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این که حجم ترانزیت در سال گذشته به ۱۶.۳۴ میلیون تن رسید و رکورد جدیدی را با بیش از ۳ میلیون تن افزایش نسبت به رکورد تاریخی ترانزیت کشور در سال ۹۳ ثبت کرد، توضیح داد: امیدواریم تا پایان سال جاری باتوجه‌به رشد فزاینده‌ای که در این بخش ایجاد شده، حجم ترانزیت به بیش از ۲۰ میلیون تن برسد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه