فرماندار سابق سرخس:
مخزن آب شرب سرخس با ظرفیت ۵ هزار متر مکعب در حال احداث است
فرماندار سابق سرخس گفت: در استان خراسان رضوی، شهرستان سرخس پس از مشهد مقدس اولین شهری است که مخزن آب شرب با ظرفیت 5 هزار متر مکعب را در حال احداث دارد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،به نقل از نسیم سرخس، علی محمد دوست در مراسم تودیع خود به عنوان فرماندار سرخس گفت: الحمدلله در شهرستان سرخس که یک شهر تلفیقی است شیعه و سنی و تمامی اقشار مردم در کنار هم با دوستی و محبت زندگی می کنند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا،, نسیم سرخس,فرماندار سابق سرخس در ادامه با اشاره به اجرای پروژه ها در شهرستان سرخس افزود: اولویت ما در این چند سال تکمیل پروژه های نیمه تمام بوده است و الحمدلله منابع خوبی نیز برای اجرای این پروژه ها اختصاص داده شد.
,محمد دوست در ادامه به وضعیت شهر سرخس اشاره و عنوان کرد: اکنون در شهر سرخس وضعیت خوبی از لحاظ عمران شهری داریم.
,وی با اشاره به وضعیت آب شرب سرخس گفت: در استان خراسان رضوی، شهرستان سرخس پس از مشهد مقدس اولین شهری است که مخزن آب شرب با ظرفیت ۵ هزار متر مکعب را در حال احداث دارد.
,فرماندار سابق سرخس افزود: آب شرب یکی از خواسته های دیرینه و به حق مردم سرخس بود که این مسئله را پیگیری کردیم و امروز ۲۵ کیلومتر شبکه ایجاد شده است و امیدوارم فرماندار جدید نیز این مسئله را به صورت جدی پیگیری کنند تا هر چه سریعتر شاهد اجرایی شدن این پروژه برای مردم سرخس باشیم.
,محمد دوست گفت: یک سوم از اعتبارات عمرانی استان در حوزه آبفای روستایی معادل ۸ میلیارد تومان مربوط به شهرستان سرخس بوده است و در این حوزه در شهرستان سرخس شاهد اقدامات بسیار خوبی بوده ایم.
,وی در پایان از خانواده های معظم شهدا، مردم و مسئولان شهرستان سرخس تقدیر و تشکر کرد.
,انتهای پیام/گ
]
ارسال دیدگاه