نهالستانی که با طرح مردمی پس از ۱۰ سال احیاء شد
نهالستان کاظمآباد بردسکن که بیش از ۱۰ سال رها شده بود و از آن هیچ استفاده و بهرهبرداری کاملی نمیشود، به کمک همکاران اداره منابع طبیعی و آبخیزداری این شهرستان فعال شد.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حمیدرضا اقبالی رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن در حاشیه بازدید فرماندار از نهالستان کاظمآباد این شهرستان اظهار کرد: نهالستان کاظمآباد شهرستان بردسکن به برکت طرح مردمی کاشت یک میلیارد نهال فعال شده است.
وی وسعت این نهالستان را حدود ۸۰ هکتار اعلام کرد و افزود: این منطقه ایستگاه تثبیت شن و بیابانزدایی است که ۵ هکتار آن نیز فنس کشی شده و تبدیل به تولید نهال و نهالستان شده است.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن با اشاره به اینکه در نهالستان کاظمآباد شهرستان بردسکن گونههای بیابانی مانند آتریپلکس، تاغ و همچنین گونههای جنگلی مانند سنجد و بنه تولید میشود، گفت: این نهالستان به قطب تولید نهال در منطقه تبدیل شده است.
وی با تقدیر از اقدامات صورت گرفته برای بهرهبرداری مناسب از این نهالستان بیان کرد: گرچه این نهالستان ۱۰ سال رها شده بود، اما اکنون به الگویی برای سایر شهرستانها و سایر قسمتها تبدیل شده است.
اقبالی همچنین از فعال شدن چاه آب نهالستان کاظمآباد خبر داد و گفت: اکنون در این نهالستان تولید نهال انجام میشود، ضمن اینکه بیشترین کاشت در طرح یک میلیارد نهال در سال اول مربوط به شهرستان بردسکن بوده است.
وی ادامه داد: به دلیل اقدامات ترویجی بسیار خوبی که در بردسکن انجام شده این شهرستان به الگویی برای استان و کشور تبدیل گردید که جای تقدیر از همکارانم دارد.
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری بردسکن همچنین بر فرهنگسازی بیشتر در حوزه منابع طبیعی تأکید کرد و گفت: امیدواریم بتوانیم در راستای ترویج و فرهنگسازی و حفاظت و نگهداری اراضی ملی و منابع طبیعی بیش از این کوشا باشیم.
ارسال دیدگاه