معاون حقوقی امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات :
اینستاگرام، فیلترینگ هوشمند شده است
معاون حقوقی و اموردولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات از فیلترینگ هوشمند اینستاگرام که یکی از مهم ترین شبکه های اجتماعی در کشور است، خبر داد[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری گرمسار آنلاین مرتضی براری معاون حقوقی و امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام این مطلب افزود : وزارت ارتباطات می خواهد در حوزه فناوری اطلاعات توسعه انجام شود اما مخالف نشر مصادیق مجرمانه این گونه ارتباطات است و به همین خاط کمیته مصادیق مجرمانه با وزارت هماهنگی کرده است که مصادیق مجرمانه در شبکه های اجتماعی را فیلتر داشته باشد و در همین راستا یکی از شبکه اجتماعی به نام اینستا گرام فیلترینگ هوشمند از هفته گذشته آغاز شده است و این شبکه در حال به روز رسانی می باشد .
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گرمسار آنلاین , مرتضی براری معاون حقوقی و امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با اعلام این مطلب افزود : وزارت ارتباطات می خواهد در حوزه فناوری اطلاعات توسعه انجام شود اما مخالف نشر مصادیق مجرمانه این گونه ارتباطات است و به همین خاط کمیته مصادیق مجرمانه با وزارت هماهنگی کرده است که مصادیق مجرمانه در شبکه های اجتماعی را فیلتر داشته باشد و در همین راستا یکی از شبکه اجتماعی به نام اینستا گرام فیلترینگ هوشمند از هفته گذشته آغاز شده است و این شبکه در حال به روز رسانی می باشد .,معاون حقوقی و امور دولت و مجلس وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه از ماجرای افازیش قیمت اینترنت اپراتور ایرانسل نیز پرده برداشت و افزود : در کشور 3 اپراتورفعال وجود دارد که در میان انها رقابت وجود دارد و این رقابت باعث بالا رفتن کیفیت خدمات انها می شود . قیمت اینترنت با توجه به مصوبه به 1/0 (یک دهم) رسیده است و این اتفاق خوبی بوده است و شرکت ایرانسل نیز بسته هایش را تغییر داده است و هیچ تخلفی مبنی بر افزایش قیمت اینترنت در اپراتور خود انجام نداده است و این مردم هستند که باید انتخاب کنند تا از کدام اپراتور استفاده کنند و سازمان تنظیم نیز بر عملکرد تمام اپراتور ها نظارت می کند و ایرانسل قیمت بسته ها را تغییر داده است و با توجه به مصوبه تخلفی انجام نداده است .
,مرتضی براری در گرمسار از نصب بیش از 270 سایت bts در استان در سال جاری خبر داد و افزود: سوئیچ این سایت به منظور دو برابر شدن عملیات و سعت در استان انجام خواهد شد و در همین را ستا در دهه فجر شهر ستان های استان سمنان نیز خدمات نسل سوم و چهارم ار تباطات سیار ارئه خواهد شد . و در استان سمنان دربرنامه6ماهه سال جاری49 رو ستا خدمات اینترنت پر سرعت دریافت کرده اند که این عدد تا پایان سال به 74 رو ستا ارتقا پیدا خواهد کرد.
,انتهای پیام/ص
]
ارسال دیدگاه