logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

نتایج یک نظرسنجی جدید:

۶۷ درصد صهیونیست‌ها خواستار توافق با حماس هستند

۶۷ درصد صهیونیست‌ها خواستار توافق با حماس هستند
بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید، ۶۷ درصد شهرک نشینان خواستار توافق با حماس برای آزادی اسیران صهیونیست از نوار غزه هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ براساس نظرسنجی انجام شده توسط شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی، ۵۴ درصد صهیونیست ها معتقدند که عامل اصلی جنگ، اهداف شخصی «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی است و ۶۷ درصد شهرک نشین ها نیز خواستار در اولویت قرار گرفتن آزادی اسرای صهیونیست از سوی کابینه حاکم شدند.

براساس این نظرسنجی، فقط ۲۶ درصد از توده صهیونیست ها، اعلام کردند که نابودی حماس باید در اولویت قرار گیرد.

این نظر سنجی در حالی صورت می گیرد که نتایج یک نظرسنجی دیگر که روز شنبه منتشر شد، نشان می دهد، اکثر ساکنان سرزمین های اشغالی بازگشت اسرای صهیونیست را بر ادامه جنگ ترجیح می دهند.

این نظرسنجی همزمان با آغاز مذاکرات بین رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای مبادله اسرای طرفین در دوحه پایتخت قطر انجام شده است.

دور اول مذاکرات رژیم صهیونیستی و جنبش حماس برای مبادله اسرای طرفین، اخیرا در دوحه پایتخت قطر به پایان رسید.

دفتر «بنیامین نتانیاهو» نخست وزیر رژیم صهیونیستی جمعه شب تأیید کرد که رئیس موساد که برای مذاکره با گروه حماس به قطر رفته بود، پس از پایان مذاکره برای گزارش به مقامات، از دوحه به سرزمین‌های اشغالی بازگشته است.

دفتر نتانیاهو اعلام کرد که پس از نشست دوحه توافق شد که هیأت های مذاکره کننده هفته آینده مذاکرات را ادامه دهند.

نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در اظهاراتی بر سرنگونی کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم تاکید کرد و گفت: بدون برگزاری انتخابات، جنگ در غزه پایان نمی‌یابد.

«ایهود اولمرت» گفت: به محض سرنگونی کابینه نتانیاهو، رژیم اسرائیل می‌تواند به عقلانیت و سازندگی بازگردد.

وی با اشاره به قدرت نظامی حماس، بیان کرد: حماس پس از گذشت ۹ ماه از جنگ غزه، همچنان پایدار مانده و شکست نخورده و بنابراین لازم است این جنگ پایان یابد.

«بن کاسپیت» تحلیلگر روزنامه صهیونیستی «معاریو» نیز نوشت: تنها کسی که خواهان توافق برای تبادل اسرا نیست، شخص نخست وزیر است، زیرا می داند که این موضوع، به سقوط کابینه وی منجر خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه