استاد دانشگاه:

ماهواره یکی از ابزارشیطان است/محبت اساس تحکیم بنیان خانواده

ماهواره یکی از ابزارشیطان است/محبت اساس تحکیم بنیان خانواده
دکتر رستمی استاد دانشگاه گفت:ماهواره کیان خانواده را از بین می بردوبرای اعضای آن سم است
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازمیامی جوان، دکترحسن رستمی استاد دانشگاه درجمع بسیجیان روستای کلاته اسد در موردر  سانه ها گفت:هر وسیله که مطلب یا خبری را به اطلاع مردم برساند مانند رادیو، تلویزیون و روزنامه را رسانه می گویندکه امروزه همه ما با آنها مواجه هستیم و هرکدام تأثیراتی را برخانواده ما می گذارد

, شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل ازمیامی جوان، ,

دکتر رستمی ماهواره را شیطان خواند وگفت:ماهواره سم است و کیان خانواده را ازبین می بردو یک ی از ابزار شیطان است.

,

استاددانشگاه  ماهواره را یک رسانه خطرناک خواندودرادامه گفت:عده ای ازما سوال می کنند که چرا مسئولین موادمخد ر ویا ماهواره ها را جمع نمی کنند ؟ولی من درجوابشان می گویم چرا من معتاد نشدم؟چرا شما ماهواره ندارید؟ وآن مقوله ای که مهم است اراده می باشد .اگراراده باشد ماهواره یا مواد مخدرریشه کن می شود.

,

وی درمورد نقش پدر درخانواده خاطرنشان کرد:پدر رکن اساسی ،ستون ومحورخانواده است پدر باید جایگاه اساسی درخانواده داشته باشد و مادر باید به آن توجه داشته باشد.

,

رستمی چهار رکن خانواده را اینگونه بیان کرد:درخانواده باید احترام پدر،دوستی بین پدرومادر،عمل کردن فرزند به وظایف خود و لقمه حلال وجودداشته باشد.

,

دکتر رستمی در مورد وجود فساد در برخی خانواده ها گفت:اگر خانواده ای براساس محبت تشکیل نشود ولقمه حرام در آن زندگی باشد آن خانواده به فساد کشیده می شود.

,

 

,

, ,

, ,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه