مدیر کل ثبت اسناد و املاک چهارمحال و بختیاری خبر داد:

عمده خدمات "ثبتی"، پستی می شود

عمده خدمات "ثبتی"، پستی می شود
مدیر کل ثبت اسناد و املاک با امضای تفاهم نامه همکاری با اداره کل پست استان چهارمحال بختیاری گفت: با انعقاد 5 قرارداد عمده خدمات "ثبتی" ، " پستی" می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از جهانبین نیوز محمدحسن بهادر در آئین امضای تفاهم نامه همکاری با اداره کل پست استان گفت: تا پایان آذر ماه سال جاری ۸هزار و چهارصد مورد از خدمات ثبتی شامل اسناد مالکیت،تغییرات شرکتها،پلمپ دفاتر تجاری و ابلاغ و اخطاریه های واحد ثبتی استان توسط اداره کل پست استان انجام شده که نسبت به مشابه سال قبل رشد بیش از ۴۰درصد داشته است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, جهانبین نیوز,
بهادر ضمن ابراز رضایت از خدمات ثبتی هدف از انعقاد این قراردادها را کاهش مراجعات و ترددها و صرفه جویی در وقت مردم و افزایش رضایت مندی و نیز کاهش هزینه ها عنوان کرد و تصریح نمود این گونه تفاهم نامه ها تاثیر بسزایی در ارتقاء مدیریت اداری خواهد داشت.

وی از ارائه خدمات پستی ابراز رضایت نمود و از مجموع دست اندرکاران آن مجموعه قدردانی کرد.

مدیر کل پست استان نیز در این مراسم به بالا بردن کیفیت انواع خدماتی که تاکنون ارائه شده قول مساعد داد و گفت رضایت مندی مردم و حفظ امانتداری سرلوحه کارکنان پست استان بوده و خواهد بود.

فضلعلی پور افزود: ۸ سرویس در ثبت اسناد و املاک توسط شبکه پستی به مردم ارائه می شود.
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه