logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

ادامه یورش‌ صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ زخمی شدن یک کودک فلسطینی در شرق نابلس

ادامه یورش‌ صهیونیست‌ها به کرانه باختری/ زخمی شدن یک کودک فلسطینی در شرق نابلس
در دویست و هفتاد و هشتمین روز حمله رژیم صهیونیستی به نوار غزه، نیروهای رژیم اشغالگر به روستاها و شهرهای مختلف کرانه باختری یورش برده و با نیروهای مقاومت وارد درگیر شدند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ منابع خبری اعلام کردند که شامگاه سه‌شنبه و بامداد چهارشنبه اشغالگران به اردوگاه الدهیشه در شهر «بیت لحم» واقع در جنوب کرانه باختری یورش برده و با نیروهای مقاومت وارد درگیری شدند.

براساس گزارش شبکه خبری الجزیره، از آغاز جنگ غزه نیروهای رژیم صهیونیستی تقریبا روزانه به روستاها، شهرها و اردوگاه‌های کرانه باختری یورش‌ برده و اقدام به کشتار فلسطینیان، بازداشت و تخریب زیرساخت‌ها می‌کنند.

اشغالگران شامگاه سه‌شنبه و بامداد چهارشنبه به شهرک‌های «عوریف» واقع در استان نابلس، «بیت أمر» در استان الخلیل، «عنبتا» در طولکرم و «حوسان» در بیت لحم یورش بردند.

در همین راستا، خبرنگار شبکه خبری المیادین اعلام کرد که نیروهای رژیم صهیونیستی با چندین خودروی نظامی به شهرک «ذنابة» در طولکرم واقع در شمال کرانه باختری یورش بردند.

اشغالگران همچنین به اردوگاه «تل السلطان» در «اریحا» واقع در شرق کرانه باختری و نیز شهر «سلفیت» در مرکز کرانه باختری یورش بردند.

در همین رابطه، هلال احمر فلسطین از زخمی شدن یک کودک فلسطینی به ضرب گلوله اشغالگران صهیونیست در جریان یورش به شهرک «بیت فوریک» واقع در شرق شهر نابلس خبر دادند.

رژیم صهیونیستی از زمان آغاز حملاتش به نوار غزه از اکتبر گذشته عملیات‌های خود در مناطق مختلف کرانه باختری اشغالی را به دلیل ترسش از این جبهه پشتیبان و نگرانی‌هایش بابت آغاز انتفاضه جدیدی در این منطقه تشدید کرده است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه