logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

حمایت‌ها ادامه‌دار باشد؛

شهسواری: از پرچم‌داری ایران احساس غرور می‌کنم/ با تجربه‌ام سهمیه گرفتم

شهسواری: از پرچم‌داری ایران احساس غرور می‌کنم/ با تجربه‌ام سهمیه گرفتم
المپین تنیس‌روی‌میز زنان کشورمان گفت: پرچم‌داری از کشورم در پاریس واقعا حس غرور و افتخار برای من دارد.

به گزارش خبرنگار ورزشی شبکه اطلاع رسانی دانا؛ ندا شهسواری، المپین تنیس‌روی‌میز زنان کشورمان و پرچم‌دار ایران در بازی‌های المپیک 2024 پاریس در حاشیه مراسم تجلیل اظهار داشت: وزیر دو روز پیش به اردوی ما آمد و باعث دلگرمی بود. باعث انگیزه ما می‌شود. ورزشکاران قبل از المپیک استرس خاصی دارند و این بازدیدها باعث دلگرمی می‌شود امیدوارم که در المپیک بتوانیم بهترین عملکرد خودمان را داشته باشیم. 

شهسواری در پاسخ به این پرسش که حمایت‌های مالی پیش از المپیک چطور بوده؟ بیان داشت: فکر می‌کنم در این دوره حامیان مالی بیشتری داشتیم و از آنها تشکر می‌کنم که باعث شدند ما با ذهنی آرام‌تر و انگیزه بیشتر به المپیک برویم و بهترین بازی‌ها را انجام دهیم. 

او در مورد پرچمداری خود در افتتاحیه بازی‌های المپیک پاریس گفت: فکر می‌کنم به این دلیل که برای سومین مرتبه به المپیک می‌روم انتخاب شدم و واقعا حس غرور و افتخار برای من دارد.

شهسواری در مورد هزینه بالای تعویض رویه راکت گفت: ما هر دو هفته یک بار باید رویه راکت را تعویض کنیم که حدوداً ماهیانه ۱۵ تا ۱۶ میلیون تومان هزینه بر است. البته آقای وزیر دستور دادند در این مورد حمایت شویم امیدوارم از این پس این حمایت‌ها ادامه‌دار باشد چون تنها المپیک را پیش رو نداریم بلکه مسابقات دیگری هم وجود دارد. 

دختر المپیکی تنیس روی میز ایران در مورد اینکه برخی خانواده‌ها با اعزام او به انتخابی المپیک مخالف بودند گفت: طبیعی است. فرزندان آنها رده‌های ۲۰ نا ۲۴ سال هستند و دوست داشتند در المپیک باشند اما در پینگ‌پنگ تجربه تاثیر دارد. فکر می‌کردند من نمی‌توانم تجربه سهمیه را بگیرم اما تجربه به کمک من آمد و توانستم سهمیه را به دست آورم. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه