اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

با سرعت مجاز رانندگی کنید

با سرعت مجاز رانندگی کنید
معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خطاب به رانندگان هشدار داد که با سرعت مجاز رانندگی کنند تا شاهد تصادفات دلخراش نباشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ فیروز کشیر با اشاره به خلوتی معابر پایتخت گفت: با رصدی که از مرکز کنترل ترافیک پلیس داشتیم مشخص شد امروز در سراسر پایتخت همه معابر خلوت است و هیچ گره ترافیکی وجود ندارد.

وی افزود: این خلوتی معابر باعث می شود عده‌ای از رانندگان دچار وسوسه سرعت شوند و برای دقایقی زودتر رسیدن به مقصد، سرعت خود را افزایش دهند و از سرعت مجاز عبور کنند.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: بررسی کارشناسان تصادفات نشان می‌دهد، بیشتر تصادفات منجر به فوت به علت تصادفات در سرعت بالا رخ می دهد؛ زیرا در سرعت‌های بالا رانندگان دیگر قادر به کنترل وسیله نقلیه خود نخواهند بود.

کشیر از همه رانندگان خواست با سرعت مجاز رانندگی کنند تا شاهد تصادفات دلخراش و از دست رفتن عزیزانشان نباشند که این خسارت، برگشت ناپذیر است.

وی با اشاره به حضور پلیس در تمام معابر افزود: همکاران من در تمام معابر اصی پایتخت حضور دارند و رانندگی رانندگان را کنترل می‌کنند. همچنین در صورت جریمه شدن، رانندگان باید توجه کنند که مبالغ جرائم از ۲۳ تیرماه افزایش یافته و دیگر مانند گذشته مبالغ پائین نیست.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور تهران بزرگ خطاب به عابرین پیاده اظهار کرد: استفاده از پل‌های عابر و خطوط عابرپیاده باعث تردد ایمن در شهر می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه