اخبار داغ
  1. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  2. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  3. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  4. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  5. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  6. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  7. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  8. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  9. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  10. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  11. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  12. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  13. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد
  14. رشد ۱۸ میلیاردی گیشه سینما همزمان با «روز ملی سینما»
  15. بازی‌های آسیایی ناگویا| صید نخستین مدال کاروان ایران توسط آسمانخراش ها/ پیروزی 3 سانداکار ایران در مبارزه نخست
  16. خودروهای آلاینده زیر ذره‌بین راهور؛ از اخطار ۱۰ روزه تا محدودیت خدمات
  17. تضمین امنیت بلند مدت ایران راه برون رفت از بحران جنگ نه بسته پیشنهادی میانجی ها!/ چرا ترامپ در پی دستاوردی فوری است؟
  18. تاراج ۲۱ همتی در فولاد بافق؛ فروش ۳۶ هزار تن محصول راهبردی در جنگ به شرکت‌های صوری / مدیرعامل با لابی سیاسی به دنبال فرار از عدالت
  19. تمهیدات ترافیکی تهران برای بازگشایی مدارس/ آماده‌باش ۱۰۰ درصدی پلیس راهور از ۳۱ شهریور
  20. پروژه بی اعتبارسازی بازوی رسانه ای رهبری/ جریان غربگرا در پی ضربه زدن به گفتمان ضد سهم خواهی است!

قالیباف در نطق پیش از دستور:

انتخابات نشان داد نظام جمهوری اسلامی باور عمیق به مشارکت مردم دارد

انتخابات نشان داد نظام جمهوری اسلامی باور عمیق به مشارکت مردم دارد
رئیس مجلس شورای اسلامی درباره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، گفت: انتخابات ریاست جمهوری به روشنی نشان داد نظام جمهوری اسلامی باوری عمیق به مشارکت مردم دارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدباقر قالیباف در جلسه علنی امروز (یکشنبه ۳۱ تیر ماه) مجلس شورای اسلامی در نطق پیش از دستور، اظهار کرد: ملت شریف ایران مانند سال‌های گذشته حضور باشکوهی در مراسم‌ها و برپایی عزای سید الشهدا و یاران ایشان داشتند. بار دیگر ملت ایران نشان دادند که ملت امام حسین (ع) هستند و خداوند متعال به تمامی واعظان و مداحان گرامی و عموم بانیان اقامه عزای سید الشهدا و نیروهای جان بر کف انتظامی که تلاش کردند هرچه باشکوه‌تر مراسم‌های عزای حسینی برگزار شود، اجر و پاداش دهد.

وی در ادامه، گفت: رژیم صهیونیستی در روزهای اخیر حمله به غیرنظامیان و زیرساخت‌ها را بیش از پیش دنبال کرده و سران کشورهای غربی نیز در برابر فروپاشی تمدن بشری و با تکیه بر منافع مادی و تکیه بر لابی‌های صهیونیستی در سکوت به سر می‌برند.

رئیس مجلس شورای اسلامی بیان کرد: رژیم صهیونیستی باید بداند که نمی‌تواند موازنه امنیتی را که بر هم خورده و هم در رسانه و هم در میدان نبرد به ضرر آن تمام شده است، تغییر دهد.

قالیباف درباره برگزاری انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم، گفت: انتخابات ریاست جمهوری به روشنی نشان داد نظام جمهوری اسلامی باوری عمیق به مشارکت مردم دارد. عدم تمایل بخشی از جامعه برای استفاده از حق انتخاب خود باید اهالی سیاست را به خود بیاورد.

وی اظهار کرد: باید از ظرفیت تغییراتی که در نتیجه انتخابات ریاست جمهوری ایجاد شده است، برای برطرف کردن دلایل کاهش مشارکت استفاده کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه