اخبار داغ
  1. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  2. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  3. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  4. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  5. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  6. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  7. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  8. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  9. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  10. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  11. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  12. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران
  13. با «اعتراف می‌کنم» ریسک کردیم و جواب داد/ به جوان‌ها اعتماد کنید
  14. پهپاد MQ-1 آمریکا در آسمان تنگه هرمز رهگیری و منهدم شد
  15. چراغ سبز شیوخ منطقه برای توطئه تازه واشنگتن!/ در نشست آلمان چه گذشته است؟
  16. همصدایی کشورهای منطقه با آمریکا برایشان هزینه دارد/ توطئه‌های آمریکا علیه ایران موضوع تازه ای نیست
  17. از وعده پیروزی سریع تا جست‌وجوی راه خروج؛ ۷ ماه جنگ، آمریکا را به کجا رساند؟
  18. واکسن آنفلوآنزا قربانی زنجیره تأمین؛ یک محموله و روایتی از شکنندگی زنجیره دارو
  19. سه کانون عملیاتی وابسته به گروهک‌های تروریست منهدم شدند
  20. خورشید در حصار؛ امام حسن عسکری (ع) معماری که تشیع را برای عصر غیبت مهیا کرد

رییس سازمان امور دانشجویان خبر داد:

تصویب آیین نامه تسهیل جذب دانشجویان خارجی در هیات دولت

تصویب آیین نامه تسهیل جذب دانشجویان خارجی در هیات دولت
رئیس سازمان امور دانشجویان از تصویب آیین نامه تسهیل جذب دانشجویان بین الملل در هیات دولت خبر داد و گفت: تعداد ۱۲ پست رایزن علمی به ۲۴ پست تعییر یافت و مقرر شد رایزن های علمی در زمینه جذب دانشجویان بین الملل نیز فعال باشند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ هاشم داداش‌پور صبح امروز در اجلاس روسای دانشگاه‌ها گفت: آیین‌نامه تدریس به زبان دوم در دانشگاه‌های کشور ویژ تحصیل دانشجویان بین‌الملل در دانشگاه‌های داخل توسط شورا مصوب شد و دانشجویان بین‌المللی می‌توانند همزمان با تحصیل زبان فارسی را هم فرا گیرند.

وی ادامه داد: برای اولین بار در قانون بودجه ۱۴۰۱ ردیفی برای جذب دانشجویان بین‌الملل اختصاص داده شد و ۱۴۷ میلیارد تومان بودجه به حمایت از جذب دانشجویان بین‌الملل اختصاص داده شده است.

رییس سازمان امور دانشجویان افزد: همچنین آیین‌نامه موسسات جذب دانشجو بین‌الملل تدوین شد در سال ۱۴۰۳ حدود ۱۳۱ موسسه جذب دانشجوی بین‌الملل مجوز دریافت کردند، ۷۵ درصد جذب در دنیا از طریق این موسسات صورت می‌گیرد.

وی از ایجاد دو سامانه خبر داد و گفت: سامانه تحصیل در ایران و سامانه ادب طراحی شد و تمام امور دانشجویان بین‌الملل در این دو سامانه انجام‌ می‌شود، جذب دانشجویان بین‌الملل در این دوره منظم شد و سهم دانشگاه‌های دولتی از جذب دانشجوی بین‌الملل به ۴۳ درصد افزایش یافت.

وی افزود: آیین‌نامه تسهیل جذب دانشجویان بین‌الملل در هیات دولت تصویب و به دانشگاه‌ها ابلاغ شد. ۱۲ پست رایزن علمی به ۲۴ پست تعییر یافت و مقرر شد رایزن‌های علمی در زمینه جذب دانشجویان بین‌الملل نیز فعال باشند.

داداش‌پور افزود: فعالیت‌های فرهنگی وسیعی در این زمینه انجام شد، براساس برنامه هفتم توسعه تعداد دانشجویان خارجی از یکصد هزار باید به ۳۲۰ هزار افزایش یابد.

وی با اشاره به بحث بورس‌ها افزود: قبل از سال ۱۴۰۰ بورس‌ها تقریبا تعطیل شده بودند. ۱۳ بورس طراحی کردیم. بورس وطن، صنعت و مشاغل، دانش و... اخیرا نیز مصوبه بورس جامع دانشجویان کشور در هیات دولت مصوب شد.

وی ادامه داد: بورس دانشجویان سال آخر، بورس دانش، صنعت مشاغل فعال شده است.

رییس سازمان امور دانشجویان افزود: در سال ۱۴۰۰ در پایگاه مدارک تحصیلی کشور ۷۵۰ هزار مدرک جمع شده بود که الان به هفت میلیون ۴۰۰ هزار رسیده است.

داداش‌پور افزود: آیین‌نامه دانشجویان سرآمد ابلاغ شده و تنها برخی از دانشگاه‌ها آن را اجرایی کرده‌اند و از ۱۵ مردادماه باید در تمام دانشگاه‌ها اجرایی شود. فردا سامانه دانشجویان سرآمد با حضور وزیر علوم افتتاح می‌شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه