logo
دوشنبه 13 مهر 1405 | دوشنبه 05 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. راهکار مهار ارز؛ مالیات بر سوداگری جایگزین ارزپاشی و افزایش نرخ بهره شود
  2. بی‌آبرو کیست؟ بی‌آبرویی چیست؟
  3. از قهرمان مطلق تا واقع‌گرایی خاکستری؛ سیر تحول تصویر «پلیس» در سینما و تلویزیون ایران
  4. ترامپ با "اون" دوست است چون ۱۱۲ بمب اتم دارد!/قوی بودن تنها راه بازدارندگی است
  5. مقاومت لبنان در مسیر بازسازی توان خود/ فشارهای داخلی و خارجی نتوانسته آتش مقاومت را خاموش کند
  6. دوگانه جنگ و صلح میان ترامپ و نتانیاهو بر سر ایران/ نتانیاهو برای فرار از شکست انتخاباتی به دنبال افزایش تنش است
  7. «لباس شخصی»؛ تاریخ‌نگاری هالیوودی از پرونده جاسوسی حزب توده
  8. سفره پرزرق‌وبرق استیج؛ سهم نخبگان «هیچ»، سهم گیشه «همه چیز»
  9. آمریکا به زودی مجبور به خروج از منطقه خواهد بود/ اخراج نظامیان آمریکایی از عراق به نفع کل منطقه است
  10. هر روز مقاومت ایران در جنگ نامتقارن یک پیروزی است/ ایران منطق برد-برد را به آمریکا تحمیل کرده است
  11. نظارت مجلس باید به نتیجه عملی برسد/ حفظ مدیران ناکارآمد به ضرر مردم است
  12. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  13. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  14. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  15. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  16. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  17. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  18. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  19. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  20. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید

تشریح پیام‌ها و دلایل امضای «توافق پکن» از زبان مقام حماس

تشریح پیام‌ها و دلایل امضای «توافق پکن» از زبان مقام حماس
در پی امضای توافقی میان گروه‌های فلسطینی در پکن برای کنار گذاشتن اختلافات، یک مقام حماس در اظهاراتی به تشریح پیام و همچنین زمینه‌هایی پرداخت که به دستیابی به این توافق منجر شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «احمد عبدالهادی» نماینده جنبش حماس در لبنان در گفت‌وگو با شبکه المیادین در این باره اظهار کرد: اولین زمینه‌ای که منجر به حمایت از توافق گروه‌های فلسطینی و امضای «اعلامیه پکن» از سوی آنها شد، دستاورد راهبردی بزرگی است که نبرد طوفان الاقصی رقم زد و باعث شد افکار عمومی بین‌المللی حق ملت فلسطین را باور کنند.

عبدالهادی گفت: زمینه دوم حمایت از اعلامیه پکن، جنگ نسل‌کشی و گرسنگی است که رژیم صهیونیستی از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ در نوار غزه به راه انداخته است و این موضوع مسؤولیت بزرگی را بر دوش حاضران در نشست پکن برای مقابله با تجاوزگری اسرائیل می‌گذارد.

وی افزود: سومین زمینه حمایت از توافق، تلاش آمریکا و اسرائیل با مشارکت کشورهای منطقه برای ایجاد نیروهای جایگزین برای مقاومت فلسطین در نوار غزه از طریق نیروهای عربی یا اسلامی تحت نظارت بین‌المللی است.

عبدالهادی در این باره تاکید کرد: مقاومت فلسطین و فلسطینی‌ها هر نیروی خارجی در نوار غزه را «نیروی اشغالگر» می‌دانند و با آن به عنوان «اشغالگر» برخورد خواهند کرد. توافق پکن راه را بر روی ایده‌ها و پروژه‌های آمریکایی-صهیونیستی می‌بندد که در راستای منافع رژیم اشغالگر بوده به دنبال ایجاد واقعیت جدیدی با یافتن جایگزین‌هایی برای مقاومت در نوار غزه هستند.

نماینده جنبش حماس در لبنان همچنین نشست گروه‌های فلسطینی به میزبانی پکن که به دستیابی به توافقاتی میان آنها برای کنار گذاشتن اختلافات منجر شد را حامل پیام اتحاد ملت فلسطین در نتیجه عملیات طوفان الاقصی ارزیابی کرد.

عبدالهادی در این باره اضافه کرد: نشست پکن حامل پیام مهمی است و بر این نکته تاکید می‌کند که ملت فلسطین متحد هستند و آنچه در آینده در نوار غزه رخ خواهد داد، طبق تصمیم فلسطینی‌ها خواهد بود.

این مقام حماس درباره جزئیات توافق صورت گرفته نیز تصریح کرد: توافقنامه امضا شده شامل یک مرحله انتقالی تا انتخاب شورای ملی فلسطین و تشکیل دولت فلسطینی و همچنین هماهنگی جلسات برای تعیین چارچوب رهبری واحد با حضور تمامی دبیران کل گروه‌های فلسطینی می‌شود.

عبدالهادی به نقش چین به‌عنوان ضامن توافق از طریق پیگیری دقیق با دبیران کل گروه‌های فلسطینی و طرف‌های دیگر مرتبط با مساله فلسطین ازجمله مصر و الجزایر اشاره کرد.

وی همچنین تصریح کرد: اعلامیه پکن حداقل نکات مشترک میان همه گروه‌ها را در بر می‌گیرد، اما حماس و دیگر گروه‌های مقاومت به آن احترام می‌گذارند.

این اظهارات پس از آن بیان شد که گروه‌ها و جناح‌های مختلف فلسطینی شامل فتح و حماس سه‌شنبه در پکن بیانیه‌ای را با هدف پایان دادن به اختلافات و تقویت وحدت فلسطین امضا کردند.

«وانگ یی» وزیر امور خارجه چین در مراسم امضای این بیانیه‌ توسط نمایندگان این گروه‌ها حضور داشت.

وزیر امور خارجه چین روز سه‌شنبه تاکید کرد که توافقی بین ۱۴ جناح فلسطینی برای تشکیل «دولت آشتی ملی موقت» برای اداره غزه پس از جنگ صورت گرفته است.

وانگ در جریان امضای «بیانیه پکن» توافق برای تشکیل یک دولت آشتی ملی موقت را مهمترین نکته در شرایط حاضر دانست.

همچنین سخنگوی وزارت خارجه چین گفت: ما طرحی متشکل از سه گام درباره غزه پیشنهاد دادیم. گام اول درباره تقویت تلاش برای تحقق آتش‌بس دائم و جامع در غزه در سریع‌ترین زمان ممکن و تضمین ورود کمک‌های بشردوستانه است. گام دوم درباره پایبندی به اصل «فلسطینی‌ها در فلسطین حکمرانی می‌کنند» و تلاش و همکاری برای تقویت حکومت بعد از جنگ غزه است. گام سوم تلاش برای دستیابی فلسطین به عضویت کامل در سازمان ملل و اجرای راه حل تشکیل ۲ دولت است. این سه گام به هم پیوسته و ضروری هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه