در کنگاور برگزار شد؛

برگزاری جلسه ستاد سی ششمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی در کنگاور

برگزاری جلسه ستاد سی ششمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی در کنگاور
آفتاب کنگاور- جلسه ستاد سی ششمین سالگردپیروزی انقلاب اسلامی درمحل فرمانداری شهرستان کنگاوربرگزار شد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از آفتاب کنگاور؛ حجت الاسلام والمسلمین محمد ایوبی در ستاد بزرگداشت سی و ششمین سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، ضمن گرامی داشت ایام ربیع الاول، آغاز هفته وحدت و آغاز امامت امام عصر(عج) افزود: تمام مسوولین با تمسک به آرمان ها و اصول انقلاب اسلامی درراستای برگزاری باشکوه تر برنامه های دهه مبارک فجر تلاش کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آفتاب کنگاور,

وی با بیان اینکه باید از شخصیت متعالی امام (ره) و شهدا بهره گرفت، اظهار داشت: انقلاب اسلامی از جهات مختلف شبیه به انقلاب پیامبران بود که بیانگر یک تفسیر اسلامی، الهی است که امروز جلوه های تاثیرگذار آن قابل مشاهده است.

,

معاون فرماندار کنگاور نیز به شرح وظایف کمیته های ستاد گرامیداشت دهه فجر پرداخت و گفت: در برگزاری مراسم دهه فجر کمیته های نظارت و اطلاع رسانی، مساجد، قرآن و تشکل های دینی، فرهنگی هنری، بسیج و ایثارگران، فرهنگیان و دانش آموزی، ورزش و جوانان، همیاری و تشکل های مردمی، فضاسازی و تزیینات شهری، دانشجویی، کارگری و اصناف، بانوان، کودک و نوجوان، روستایی و عشایری و کمیته طرح و برنامه فعالیت خواهند داشت.

,

ستار زنگنه تبار گفت: مسوولان کمیته ها باید با برنامه ریزی مناسب و اجرای برنامه های جدید، متنوع و ابتکاری نسبت به سال های گذشته در شناساندن دستاوردهای شکوهمند انقلاب اسلامی به نسل جوان و مردمی کردن فعالیت ها تلاش کنند.

,

معاون فرماندار کنگاور تصریح کرد: شعار دهه فجر امسال پیشرفت و عدالت در پرتو عزم ملی و مدیریت جهادی است.

,

برگزاری جشن انقلاب، مسابقات مختلف علمی، فرهنگی و ورزشی، نشست ها و همایش های مختلف بصیرت افزایی، خدمات رایگان ورزشی و پزشکی، نورافشانی در شب ۲۲ بهمن و جشنواره پخت غذاهای محلی از مهمترین برنامه های دهه فجر در شهرستان کنگاور است.

,

انتهای پیام/گ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه