logo
شنبه 11 مهر 1405 | شنبه 03 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گیشه ۹۴ میلیاردی پاییز بدون فیلم جدید؛ یکه‌تازی کمدی «خانوم والده» در سینماها
  2. بازگشت جنجالی؛ چرا بازگشت چهره های خارج نشین به وطن لرزه بر اندام معاندین می‌اندازد؟
  3. سرمایه‌گذار را بین زمین و آسمان رها نکنید!/ ۷ همت مطالبات آزادراهی وصول نشده؛ چطور انتظار سرمایه‌گذاری جدید دارید؟
  4. دانشگاه محل زایش روحیه استقلال طلبی ملت است/ دانشجوی بیدار مانع جولان جریان های رادیکال در دانشگاه است
  5. خروج آمریکا از عراق؛ پایان کابوس ۲۳ ساله ملت عراق/ عهد مقاومت جواب داد
  6. ترامپ به‌دنبال پیش‌خور کردن پیروزی‌های به‌دست‌نیامده است/ باید با هوشمندی، درایت و حکمت کشور را مدیریت کنیم
  7. استانبول با پیمانکار جدید پرواز می‌کند/ چین زیر بار تحریم نرفت
  8. میناب فراتر از تندیس و پوستر آزمون بلوغ سینمای ایران در مواجهه با سوگ ملی
  9. بازدید از خط تولید، درد را درمان نمی‌کند/ تا نقشه راه بلندمدت نداشته باشیم، بازار خودرو روی آرامش را نخواهد دید
  10. ایران به دورانی که دشمن آرزویش را دارد باز نخواهد گشت/چرا برخی ایران را چهارمین ابر قدرت می دانند؟
  11. نتانیاهو از ایران به‌عنوان خوراک تبلیغاتی و انتخاباتی استفاده می‌کند
  12. مولانا؛ شوالیه‌ مدارا در اقلیم عقل و شمشیر
  13. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  14. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  15. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  16. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  17. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  18. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  19. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  20. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن

دیدار نخست وزیر عراق با رهبر انقلاب؛

رهبر انقلاب: مهمترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات ایران و عراق است

رهبر انقلاب: مهمترین اولویت، عملیاتی شدن توافقات ایران و عراق است
رهبر معظم انقلاب اسلامی در دیدار محمد شیاع السودانی نخست‌وزیر عراق و هیئت همراه، با قدردانی از تلاشها و زحمات مردم و دولت عراق برای زمینه‌سازی برگزاری مطلوب و باشکوه راهپیمایی دهها میلیونی اربعین، پیگیری پرونده‌های کاری میان جمهوری اسلامی ایران و عراق و به سرانجام رساندن آنها را از اولویت روابط دو کشور در دوره جدید برشمردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حضرت آیت‌الله خامنه‌ای رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به گزارش نخست‌وزیر عراق از آماده‌سازی‌های انجام گرفته برای برگزاری باشکوه و همراه با امنیت راهپیمایی اربعین حسینی گفتند: پذیرایی کریمانه مردم عراق از خیل عظیم زائران اربعین و همچنین اقدامات دولت و مسئولان عراق برای تأمین امنیت این مراسم بزرگ، کاری بسیار مهم و موجب شگفتی است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای همچنین با اشاره به تفاهمنامه‌ها و اسناد امضا شده میان ایران و عراق در دوره شهید رئیسی، بر لزوم پیگیری این پرونده‌ها و عملیاتی شدن آنها در دوره جدید تأکید کردند و افزودند: باید سرعت اجرای توافق‌ها در دو طرف، افزایش یابد.

رهبر انقلاب اسلامی با ابراز خرسندی از اقدامات دولت آقای السودانی برای حل مشکل عراق از هماهنگی و همکاری موجود میان جریان‌های سیاسی عراق ابراز رضایت و بر لزوم استمرار این همکاری‌ها تأکید کردند.

در این دیدار که آقای عارف معاون اول رئیس‌جمهور نیز حضور داشت، آقای محمد شیاع السودانی با تبریک برگزاری موفقیت‌آمیز انتخابات ریاست جمهوری در ایران و برگزیده شدن آقای دکتر پزشکیان اظهار امیدواری کرد: توافق‌های انجام شده میان ایران و عراق در دوره جدید به مرحله عمل برسند.

نخست‌وزیر عراق همچنین با قدردانی از مواضع جمهوری اسلامی ایران در قبال جنایات رژیم صهیونیستی در غزه گفت: رژیم صهیونیستی از تمام خطوط قرمز بین‌المللی و انسانی عبور کرده است و موضع مردمی و رسمی عراق در قبال این جنایات ثابت و مستمر است و دولت عراق در ارتباط دائم با کشورهایی است که دارای موضع مشترک هستند.

آقای شیاع السودانی در این دیدار گزارشی از تلاش‌های دولت عراق برای زمینه‌سازی برگزاری باشکوه و همراه با امنیت راهپیمایی اربعین نیز ارائه و تأکید کرد: این راهپیمایی عظیم فرصتی برای اتخاذ مواضع علیه جنایات رژیم صهیونیستی و آشنا کردن مسلمانان به‌ویژه جوانان با مبانی و معارف قیام امام حسین علیه‌السلام در مقابله با ظالمان است.

 

 

 

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه