logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

صحرایی:

والدین برای تربیت فرزند خود باید وقت بگذارند/ کار فرهنگی باید دارای اصالت باشد

والدین برای تربیت فرزند خود باید وقت بگذارند/ کار فرهنگی باید دارای اصالت باشد
وزیر آموزش و پرورش گفت: پیشی گرفتن تربیت و آموزش از خانواده شروع می‌شود، بنابراین والدین باید برای فرزندان‌شان وقت بگذارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رضا مراد صحرایی در آئین آغاز پنجمین اجلاس سراسری نماز دانش‌آموزان کشور در مشهد افزود: با کمال تأسف در فرآیند کوچک‌سازی و چابک‌سازی ناموفق عمل کرده‌ایم و بخش‌هایی را با این نیت ضعیف کرده‌ایم که از آن جمله می‌توان به ساختار انجمن اولیا و مربیان اشاره کرد.

وی با بیان اینکه اکنون نقش انجمن اولیا و مربیان در مدارس بسیار ضعیف شده است، بیان کرد: این امر ناشی از برداشت اشتباه از چابک‌سازی است و خوشبختانه در این دوره کار را شروع کردیم و اساسنامه جدید انجمن تهیه و تدوین شده است.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه اظهار کرد: مدرسه شریک خانواده است و برای این منظور باید ساز و کاری باشد تا والدین نسبت به آینده فرزندان‌شان دغدغه ذهنی داشته باشند.

وی تاکید کرد: باید خانواده دانش‌آموزان به این نتیجه برسند که تربیت و پرورش از آموزش مهم‌تر است و پیشی گرفتن تربیت و آموزش از خانواده شروع می‌شود، بنابراین والدین باید برای فرزندان‌شان وقت بگذارند.

صحرایی با بیان اینکه حضور مادران و دختران در کنار هم در اردوهای یک روزه آموزش و پرورش نوید بخش تحول بزرگی در آموزش و پرورش است، اظهار کرد: تقویت رابطه میان والدین و فرزندان از ضرورت‌های زندگی است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه تلاش ما در انجام کار فرهنگی در راستای تربیت و پرورش دانش‌آموزان است، گفت: کار فرهنگی باید دارای اصالت باشد تا شاهد اثرگذاری آن باشیم.

به گفته وی، خدمت فرهنگی باید به کار فرهنگی متصل شود تا شاهد تأثیر مثبت آن در دانش‌آموزان باشیم.

وی ادامه داد: اهمیت کار فرهنگی را بیش از پیش باید در آموزش و پرورش نشان داد و در عین حال کار فرهنگی معطل عمل هم هست و باید در عرصه عمل کارایی خود را نشان دهد.

صحرایی با اشاره به ضرورت وجود نمازخانه در مدارس بیان کرد: موضوع نماز و اقامه آن وابستگی مطلق به وجود موکب یا نمازخانه ندارد، بلکه وابسته به اصل اصلاح شدن پیش فرض‌ها است، به این معنا که باید اقامه نماز در اعتقادات و باورها قوی شود.

وی با بیان اینکه امروز با نسلی مواجه هستیم که دنیای متفاوتی دارند، گفت: اما باید بدانیم این نسل هم دارای فطرت بوده و اقامه نماز که پاسخگویی به یک نیاز فطری است باید ترویج و آموزش داده شود.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه لازم است معاونت پرورشی برای نماز خواندن دانش‌آموزان بر روی نماز سروقت خواندن مدیران کار کند، گفت: آئین نامه اجرایی مدارس اختیارات فوق العاده به مدیران داده که می‌توانند در این زمینه تصمیم‌گیری کنند.

صحرایی اظهار کرد: سخنرانی رئیس‌جمهور بسیار امیدآفرین، انسجام بخش و راهگشا بود و ترور شهید اسماعیل هنیه بار دیگر نشان داد، با شهادت بزرگانی مانند سردار سلیمانی و اسماعیل هنیه، جبهه مقاومت قوی‌تر شده است.

وی تاکید کرد: واقعیت این است که اسرائیل به نقطه نابودی و زوال رسیده است، جبهه مقاومت امروز به مسئله اول جهان تبدیل شده است.

پنجمین اجلاس سراسری نماز دانش آموزان با حضور وزیر آموزش و پرورش امروز در محل ساختمان بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی در مشهد برگزار شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه