logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

نماینده کمیته علمی نمایشگاه صنعت مالی:

زیرساخت‌های بازار سرمایه نیازمند اصلاح/دولت چهاردهم از نخبگان استفاده کند

زیرساخت‌های بازار سرمایه نیازمند اصلاح/دولت چهاردهم از نخبگان استفاده کند
نماینده کمیته علمی نمایشگاه صنعت مالی گفت: با توجه به اهمیت بازار سرمایه و شرایط اقتصادی فعلی، اصلاح زیرساخت های بازار سرمایه باید در دستور کار دولت چهاردهم قرار بگیرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین عبده تبریزی در شانزدهمین نمایشگاه بین المللی صنعت مالی ایران با بیان اینکه بازار سرمایه دچار رکود عمیق است، افزود: یکی از دلایل ناهماهنگی در برگزاری نمایشگاه صنعت مالی به بحث تغییر دولت ها باز می‌گردد اما برگزار کنندگان تمان تلاششان را انجام دادند.

دبیر کمیته نمایشگاه صنعت مالی اظهارداشت: این نمایشگاه در شرایطی برگزار می‌شود که بازار سرمایه در شرایط رکود قرار دارد و بانک ها نیز به سبب سیاست های انقباضی در بحث پرداخت تسهیلات شرایط مناسبی ندارند.

وی تصریح کرد: برگزاری نمایشگاه صنعت مالی طی سال های اخیر موجب شده با وجود شرایط تحریمی به کشورهایی رجوع کنیم تا بتوانیم با کشورهای همسایه در حوزه بیمه و بانک ارتباط برقرار کنیم که امید است چالش های بازار سرمایه نیز رفع شود و شاهد رشد و پیشرفت در این حوزه باشیم .

عبده تبریزی گفت: طی چندسال اخیر افزون بر شرایط تحریمی با موانعی در داخل کشور روبرو شدیم که شاهد رکود در بسیاری از بازارها اعم از مالی و پولی شدیم.

دبیر کمیته نمایشگاه صنعت مالی افزود: البته این تنها به حوزه صنعت مالی بر نمی گردد بلکه در حوزه برق و گاز نیز با چالش روبرو هستیم که انتظار می رود دولت چهاردهم برنامه ریزی جدی با استفاده از جامعه نخبه داشته باشد.

عبده تبریزی اظهارداشت: طی ۲۰ روز اخیر با مسئولان سازمان بورس در حوزه های مختلف از جمله ساختار و قوانین کار کردیم و تحویل دولت چهاردهم داده ایم.

وی تصریح کرد: در این دوره از برگزاری نمایشگاه صنعت مالی شاهد نشست های متعددی هستیم که این مساله می‌تواند تا حدودی موجب رفع چالش های این بخش شود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه