شکست نماینده هرمزگان در اولین بازی لیگ دسته کشور
سوت آغاز دیدارهای فوتبال لیگ 3کشور همزمان در سراسر کشور در تاریخ11دی ماه به صدا در آمد و میناب طیور تنها نماینده استان هرمزگان حاضر در این رقابتها در حافظیه شهر شیراز به مصاف یکی از 3نماینده استان فارس ( آرمان کار )رفت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ورزش5؛یاران بومی شهاب جهانگیری مربی بومی این تیم در اولین دیدار خود در گروه دوم لیگ دسنه سوم کشوربا بازی زیبا و پر هیجان نگاهها را به این تیم معطوف نمودند. در این روز که هواداران نماینده فارس در ورزشگاه حافظیه شیراز برای تماشا و حمایت از نماینده خود دور هم جمع شده بودند.فکر نمی کردند روز سختی را پشت سر بگذرانند.
در نیمه اول این دیدار، دو تیم با تساوی بدون گل به رختکن رفتند ولی در نیمه دوم و در دقیقه 65بازی این عبدالله دهباشی هافبک مهاجم نماینده استان هرمزگان بود که توانست اولین گل میناب طیور را وارد دروازه حریف نماید.
پس از به ثمر رسیدن این گل (آرمان کار) با حمایت تماشاگران و امتیاز میزبانی حملات و فشارهای خود را بر روی دروازه تیم میناب طیور گسترش داد و توانست به یمن حمایت همه جانبه هواداران خود در پایان با نتیجه 2بر 1 این دیدار را به سود خود به پایان برساند.
انصاری مدیر رسانه ایی میناب طیور گفت: اولین دیدار این تیم با بازی زیبا و دیدنی جوانان بومی و حملات این تیم همراه بود که امیدواریم با حمایت مسئولین استان و شهرستان شاهد روند روبه رشد این تیم و صعود به دسته 2کشور باشیم.
,
,
,
انتهای پیام/ش
]
ارسال دیدگاه