logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

بدترین روز زارع بود؛

کاوه: کشتی فرنگی ۲ طلا گرفت و نمی‌خواستند باز هم ما طلا بگیریم!

کاوه: کشتی فرنگی ۲ طلا گرفت و نمی‌خواستند باز هم ما طلا بگیریم!
سرمربی تیم ملی کشتی آزاد گفت: گناه ما این بود تیم فرنگی با عملکرد خوب خود به ۲ طلا رسید و شاید نمی‌خواستند دیگر به ما طلا بدهند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محسن کاوه در خصوص عملکرد تیم کشتی آزاد ایران در بازی‌های المپیک پاریس، اظهار داشت: حق تیم ما بیش از این بود، اما بچه‌ها زحمت خود را کشیدند. عذرخواهی می‌کنم که رنگ مدال ما بهتر نشد. متاسفانه برای حسن یزدانی آن اتفاق رخ داد و همچنین شاید بدترین روز امیرحسن زارع بود.

 

وی افزود: از سوی دیگر امیرعلی آذرپیرا خودش را به دنیا نشان داد و اگر در کشتی نخست، یک خیمه خوب می‌زد، اکنون روی سکوی اولی بود.

 

کاوه تصریح کرد: رحمان عموزاد نیز عملکرد خوبی داشت و نشان داد کشتی‌گیر بزرگی است. از اول می‌دانستیم خطرناک‌ترین حریفش نماینده ژاپن است و متاسفانه در همان ۲۰ ثانیه عجیب، اختلاف زیاد شد.

 

سرمربی تیم کشتی آزاد ایران درباره حسن یزدانی، گفت: او ثابت کرد می‌تواند یک اسطوره باشد. در همان دقیقه نخست رقابت فینال، کتف او درآمد و تا پایان با یک دست کشتی گرفت.

 

وی در قضاوت عجیب داوران در فینال امیرحسین زارع، بیان کرد: داوری به گونه‌ای بود که رعایت حال حریف گرجستانی را کردند و ضربات سر و دست او را نایده گرفتند. او بدون دلیل کشتی را برای استراحت، قطع می‌کرد، اما برخوردی با وی نشد. گناه ما این بود تیم فرنگی با عملکرد خوب خود به ۲ طلا رسید و شاید نمی‌خواستند دیگر به ما طلا بدهند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه