logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

هاآرتص:

بیانیه حماس به معنای فروپاشی مذاکرات نیست

 بیانیه حماس به معنای فروپاشی مذاکرات نیست
یک رسانه عبری نوشت، بیانیه جنبش حماس درباره مخالفت با شروط جدید رژیم صهیونیستی، به معنای فروپاشی مذاکرات با تل‌آویو درباره برقراری آتش‌بس و تبادل اسرا نیست.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه عبری «هاآرتص» امروز (دوشنبه) به نقل از برخی منابع «آگاه» صهیونیستی نوشت، مخالفت جنبش حماس با «پیشنهادهای جدید» به معنای فروپاشی مذاکرات با تل‌آویو نیست.

این منابع افزودند، درخواست حماس از میانجی‌ها برای ارائه طرحی جهت اجرای پیشنهادهای جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اقدامی تاکتیکی با هدف اعمال فشار پیش از ازسرگیری مذاکره است.

به نوشته این روزنامه عبری، با وجود اینکه حماس از طرف‌های میانجی خواسته پیشنهادهای جدیدی ارائه نکرده و به سرفصل‌های پیشنهاد بایدن در آوریل گذشته پایبند باشند، میانجی‌ها و رژیم صهیونیستی برای ازسرگیری مذاکرات در روز پنج‌شنبه آماده هستند.

جنبش حماس روز یکشنبه از کشورهای میانجی (مصر، قطر و آمریکا) خواست به جای ارائه پیشنهادهای جدید که مستلزم ازسرگیری مذاکرات است، روز پنج‌شنبه طرحی را جهت اجرای آنچه این جنبش در تاریخ دوم ژوئیه سال جاری مطابق با رویکرد بایدن و قطعنامه شورای امنیت با آن توفق کرد، ارائه کنند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه