مهمترین موضوع درحال حاضر،حفظ و تقویت وحدت امت اسلامی است
فرماندارخدابنده درهفته وحدت اظهارکرد: مهمترین موضوع درحال حاضر،حفظ و تقویت وحدت امت اسلامی است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه داناباب اله فتحی درگفتگوباخبرنگاراشراق آنلاین با اشاره به آغاز سالروز ولایت حضرت مهدی (عج ) بیان کرد: به واسطه فیض الهی ایشان ولی و خلیفه خدا در روی زمین هستند و با وجود غیبت آن بزرگوار امت اسلامی و دینی از وجود پربرکت ایشان همچون خورشید پشت ابر بهرهمند هستند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,فرماندارخدابنده با تاکید بر آمادهسازی جامعه اسلامی برای ظهور امام زمان (عج) بیان کرد: اگر دلهای خودمان را از زنگار گناه و معصیت بزداییم، به طور قطع آمادگی ظهور ایشان را پیدا میکنیم.
فتحی در ادامه به هفته وحدت نیز اشاره کرد و گفت: وحدت، خمیرمایه عزت و پیشرفت هر جامعه است.
وی با اشاره به اینکه با وضعیت موجود در حال حاضر مهمترین موضوع در دنیای اسلام، حفظ و تقویت وحدت امت اسلامی و پرهیز از افتادن در دام بیگانگان به منظور ایجاد اختلاف و تفرقه است، تصریح کرد: باید این عامل مهم و اساسی در جامعه تقویت شود.
انتهای پیام/پ
فرماندارخدابنده با تاکید بر آمادهسازی جامعه اسلامی برای ظهور امام زمان (عج) بیان کرد: اگر دلهای خودمان را از زنگار گناه و معصیت بزداییم، به طور قطع آمادگی ظهور ایشان را پیدا میکنیم.
,فتحی در ادامه به هفته وحدت نیز اشاره کرد و گفت: وحدت، خمیرمایه عزت و پیشرفت هر جامعه است.
,وی با اشاره به اینکه با وضعیت موجود در حال حاضر مهمترین موضوع در دنیای اسلام، حفظ و تقویت وحدت امت اسلامی و پرهیز از افتادن در دام بیگانگان به منظور ایجاد اختلاف و تفرقه است، تصریح کرد: باید این عامل مهم و اساسی در جامعه تقویت شود.
,انتهای پیام/پ
,]
ارسال دیدگاه