اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

قیس الخزعلی؛

وجود مقاومت برای اجبار آمریکایی‌ها به خروج از عراق ضروری است

وجود مقاومت برای اجبار آمریکایی‌ها به خروج از عراق ضروری است
دبیرکل عصائب اهل الحق تاکید کرد که اقدام مقاومت برای اجبار نیروهای آمریکایی به خروج از خاک عراق و تحقق حاکمیت کامل این کشور ضروری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «قیس الخزعلی» دبیرکل عصائب اهل الحق در عراق در واکنش به خبر تعویق روند اخراج نظامیان اشغالگر آمریکا از این کشور اظهار کرد: نیروهایی که به صورت غیرقانونی و بر خلاف قانون اساسی و قوانین عراق در کشور حضور دارند، نمی‌توانند با مذاکرات دیپلماتیک از عراق بروند.

الخزعلی تاکید کرد: اگر مذاکرات دیپلماتیک با اقدام نظامی و مقاومت همراه نباشد، نیروهای آمریکایی هرگز از کشور خارج نخواهند شد و اقدام مقاومت برای اجبار نیروهای آمریکایی به عقب‌نشینی جهت برقراری حاکمیت کامل در کشور ضروری است.

به گزارش خبرگزاری عراقی «یونیوز»، دبیرکل عصائب اهل الحق در ادامه نیز گفت: وجود مقاومت برای برقراری حاکمیت در آینده‌ نزدیک لازم است و ما بخشی از محور مقاومت هستیم و در صورت گسترش درگیری در منطقه یا در لبنان و یا یمن به آن اهتمام می‌ورزیم.

او افزود: آنچه میان مقاومت در لبنان، یمن و عراق از یک سو و رژیم صهیونیستی از سوی دیگر وجود دارد، به پایان نرسیده و نبردی وجود دارد که هنوز تمام نشده است.

الخزعلی در ادامه گفت: آنچه اکنون وجود دارد، جنگ روانی، مشکلات اقتصادی و اجتماعی و نگرانی در طرف اسرائیلی است و آنها هر روز منتظر هستند که بمباران شده و هدف حمله قرار بگیرند.

دبیرکل عصائب اهل الحق عراق در پایان نیز گفت: قطعا حمایت مقاومت عراق از غزه ادامه خواهد یافت، کارها رو به پایان است و در حال حاضر پیروز جنگ محور مقاومت است.

وزارت خارجه عراق روز پنجشنبه با اشاره به موضوع اخراج نظامیان آمریکایی از خاک عراق، اعلام کرد به دلیل «تحولات اخیر، تاریخ اعلام پایان ماموریت ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا به تعویق افتاده است.»

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه