اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

۲ هیئت کشتی درخدابنده فعال است

۲ هیئت کشتی درخدابنده فعال است
رئیس هیئت کشتی استان زنجان از فعالیت۲ هیئت کشتی درخدابنده خبرداد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از اشراق آنلاین، علیرضا فیروزفر ظهر امروز در مجمع سالانه هیئت کشتی استان زنجان با اشاره به فعالیت مطلوب کشتی‌گیران زنجانی در سال‌های اخیر اظهار داشت: ورزش کشتی در استان زنجان قدمت بالایی دارد و باید اقدامات لازم در راستای ارتقای سطح این ورزش در استان انجام شود.
وی با اشاره به فعالیت ۱۱ هیئت فعال در استان زنجان تصریح کرد: در حال حاضر چهار سالن فعال کشتی در شهرستان زنجان، سه سالن در ابهر، سه سالن در خرم‌دره، دو سالن در خدابنده و یک سالن ورزشی در سایر شهرستان‌های استان به طور مستمر فعالیت دارند.
رئیس هیئت کشتی استان زنجان از شرایط نامطلوب مالی در هیئت کشتی استان خبر داد و افزود: کشتی زنجان از لحاظ وضعیت مالی بسیار ضعیف است و برای بحث آموزش و تربیت قهرمانان آینده کشتی باید از لحاظ مالی حمایت‌های گسترده‌ای چه از جانب فدراسیون و چه از جانب اداره کل صورت گیرد.
فیروزفر با اشاره به درخشش قهرمانان زنجانی از جمله میثم نصیری، میثم حیدری و محمد نادری خاطر نشان کرد: برای اینکه بتوانیم در این رشته ورزشی در جایگاه خوبی قرار گرفته و پیشرفت کنیم باید برنامه‌ریزی‌های لازم در راستای تامین هزینه‌های مالی هیئت‌های ورزش کشتی انجام شود.
وی با اشاره به عملکرد خوب تیم‌های زنجانی در مسابقات کشوری از برگزاری برنامه و کلاس‌های آموزشی، برگزاری اردوها، مسابقات انتخابی استان و اعزام تیم‌ها به مسابقات قهرمان کشوری خبر داد و افزود: سعی کرده‌ایم با تشکیل جلسات و کلاس‌های آموزشی سطح کشتی استان را ارتقا دهیم.
رئیس هیئت کشتی استان زنجان افزود: در سال ۹۲ سعی کردیم برنامه‌های کشتی را در سطح استان و به ویژه شهرستان‌های فعال اجرا کنیم ولی در سال جاری تمرکز بیشتر بر روی شهرستان زنجان بوده و هم‌اکنون نیز این رشته ورزشی در شهرستان‌های زنجان، ابهر، خرم‌دره، خدابنده، ایجرود، سلطانیه، ماهنشان و طارم و همچنین شهرهای سجاس، هیدج و صایین قلعه دارای هیئت فعال است.
گفتنی است، ۶۵ داور از جمله پنج داور بین‌المللی و بیش از ۵۰ مربی فعال در استان زنجان فعالیت دارند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اشراق آنلاین,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/پ

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه