تشکیل ۱۳ هزار پایگاه اوقات فراغت در مساجد کشور
معاون ساماندهی و شبکهسازی ستاد کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور گفت: ۱۳ هزار پایگاه اوقات فراغت تابستانه امسال در مساجد تشکیل شده است.
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ محمدتقی محمدیان، امروز(دوشنبه، ۲۹ مرداد) در سفر به استان اصفهان در نشست خبری، اظهار کرد: طرح مسجد کانون نشاط بهعنوان یکی از برنامههای شاخص کانونهای فرهنگی و هنری بوده که در فصل تابستان اجرا میشود.
وی افزود: ۱۳ هزار باب از میان ۲۸ هزار کانون فرهنگی و هنری کل کشور مجری این طرح هستند که بالغ بر یکصد هزار برنامه شامل کلاس، اردو، برنامههای فرهنگی و آموزشی اجرا میکنند.
به گزارش ایسنا، معاون ساماندهی و شبکهسازی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور، ادامه داد: وزارت آموزشوپرورش در این خصوص با کانون مساجد همکاری دارند.
به گفته محمدیان در طی یک سال گذشته ۲ میلیون و پانصد هزار برنامه اجرا شده که تأمین مالی و اجرای فعالیتها بر عهده مردم بوده و دولت کمترین مداخله را دارد.
وی به فعالیت ۱۲ هزار کتابخانه در مساجد تحت نظارت این مراکز اشاره کرد و گفت: توسعه فرهنگ کتابخوانی و تسهیل دسترسی به منابع کتاب از کارکردهای این مراکز محسوب میشود.
معاون کانونهای فرهنگی و هنری کشور به تشکیل پایگاههای قرآنی در مساجد اشاره کرد و یادآور شد: پارسال ۳۰ هزار کرسی تلاوت با حضور قاریان محلی و ملی و استانی توسط کانونهای مساجد اجرا شده است و این جریان هم ادامه خواهد داشت.
وی یادآور شد: از این تعداد محله کل کشور، حدود ۶۰ محله آن در استان اصفهان قرار دارد که اقدامات فرهنگی آن توسط کانونهای مساجد در حال انجام است.
معاون کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور به کارکرد مساجد اشاره کرد و گفت: بارور کردن و عملیاتی شدن عملکرد این مراکز اهمیت دارد که بچههای مسجد در این مسیر نقطه مهمی دارند.
به اعتقاد محمدیان، اگر امام جماعت نقش امامت داشته باشد و تنها پیشنماز نباشد و مسجد به معنای واقعی خود باشد و نمازخانه نباشد، آنگاه شاهد تحول جدی در جذب به مسجد و کارآمدیهای آن خواهیم بود.
وی به سهم کانونهای مساجد در استان اصفهان اشاره کرد و افزود: این استان بالاترین تعداد مراکز را دارد که در رقابتهای ملی کانونهای فرهنگی و هنری رتبه برتر را به خود اختصاص دادهاند.
معاون ساماندهی و شبکهسازی کانونهای فرهنگی و هنری مساجد کشور اضافه کرد: ۳۴ درصد از مساجد استان اصفهان دارای کانون فرهنگی و هنری هستند که البته تعدادی از کانونها به دلیل نزدیک بودن به دیگر مساجد کانون نداشته و یا در محلی جمعیت چندانی ندارند.
محمدیان خاطرنشان کرد: مساجد شهرستانهای استان اصفهان مستعد تأسیس این مراکز هستند که میتوانند درخواستهای خود را به ادارات فرهنگ و ارشاد مناطق خود اعلام کنند.
ارسال دیدگاه