logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

مجمع عمومی سالانه فدراسیون هاکی برگزار شد؛

اسبقیان: فدراسیون هاکی بهترین عملکرد را از نظر مالی داشته است

اسبقیان: فدراسیون هاکی بهترین عملکرد را از نظر مالی داشته است
مجمع عمومی سالانه فدراسیون هاکی با حضور معاون ورزش قهرمانی وزیر ورزش برگزار شد.

به گزارش راه دانا به نقل از روابط عمومی فدراسیون هاکی، مجمع عمومی سالیانه فدراسیون هاکی یکشنبه ۱۱ شهریور به ریاست محمدشروین اسبقیان‌معاون قهرمانی وزارت ورزش در سالن فارسی آکادمی ملی المپیک برگزار شد. در این مجمع دکتر بهرام قدیمی رئیس فدراسیون هاکی، احمد نامنی مدیرکل امور مشترک فدراسیون ها، شیرزاد نایب رئیس فدراسیون، اعضای هیات رئیسه فدراسیون، خزانه دار ، روسای هیات های استانی، نمایندگان ورزشکاران، مربیان، داوران، باشگاه ها، نمایندگان شهرداری، ستاد کل نیروهای مسلح، فدراسیون های دانش آموزی و ورزش کارگری و حسابرس مستقل نیز حضور داشتند.

اسبقیان ضمن تشکر از قدیمی و اعضای فدراسیون و حاضرین مجمع گفت: زمانی که قدیمی مدیرکل ورزش دانشگاه آزاد بود 18 نفر را به ایشان معرفی کردم که همه آنها الان تحصیلات عالی دارند و افراد موفقی شده اند. انصافا اتفاقات خوبی را در فدراسیون هاکی شاهد هستیم و خواهیم بود و بنده چه در زمانی که مدیرکل ورزش ۳ استان بودم و چه زمان مدیرکلی امور مشترک فدراسیون ها، فعالیت های فدراسیون هاکی را می‌دیدم و رصد می‌کردم.

وی ادامه داد: امروز چوب امدادی دست قدیمی هست و ایشان که از مدیران موفق و صاحب نظر ورزشی کشور و از اساتید بنام دانشگاه در رشته جامعه شناسی و استاد تمام هستند ، به نحو شایسته ای توانسته اند اهداف را محقق کنند و من شهادت می‌دهم که قدیمی خیر ورزشی هستند و به ورزش کشور بسیار کمک کرده اند.

وی افزود: انصافا فدراسیون هاکی براساس گزارش حسابرس مستقل، بهترین عملکرد را از نظر مالی داشته و مجمع سالانه بسیار منظم با ارائه کامل و دقیق گزارشات برگزارنموده است.

وی افزود: انشاا... امسال شاهد بهره برداری استادیوم بین المللی شهید حاج قاسم سلیمانی هاکی خواهیم بود و همچنین پاداش برای تیم ملی هاکی در آیین نامه پاداش و تسهیلات اضافه خواهد شد. 

معاون ورزش قهرمانی و حرفه ای وزارت ورزش با اشاره به پیشرفت چشمگیر بخش اطلاع رسانی و اخبار و گزارشات هاکی نسبت به سالهای گذشته گفت: همانطور که ساسان قدیمی مدیر روابط عمومی فدراسیون هاکی اشاره کرد، بنده شاهد پوشش بسیار خوب فعالیت های این فدراسیون و ارائه گزارشات درتلویزیون و سایت های خبری هستم که قابل مقایسه با سابق نیست.

بهرام قدیمی ضمن تسلیت فرارسیدن رحلت حضرت رسول اکرم (ص) و شهادت امام رضا (ع) و خیر مقدم به اسبقیان ریاست مجمع و حاضرین در جلسه گفت: اینجانب ضمن آرزوی موفقیت برای رئیس جمهور عزیز و وزیر محترم ورزش و جوانان، باید اشاره کنم که جناب دنیامالی وزیر ورزش و جوانان اعلام کرده اند که به دنبال بازبینی و بازنگری و تحول در ورزش هستند که با توجه به تجارب و تخصص ایشان و اعتماد جامعه ورزش قطعا این مهم انجام خواهد شد. 

وی در ادامه گفت: اسبقیان از جنس ورزش هستند و اشراف کامل به همه رشته های ورزشی دارند و از مدیران توانمند هستند که باید به برگزاری ۱۶ مجمع فدراسیون های ورزشی توسط ایشان اشاره نمود.

خداروشکر امسال شاهد موفقیت های هاکی بودیم از جمله قهرمانی تیم ملی مردان در رقابت های قهرمانی آسیای قزاقستان و بازپسگیری جام از مالزی و آماده شدن برای حضور در جام جهانی کرواسی، مقام پنجمی زنان در آسیا، قرار گرفتن تیم هاکی چمنی از گروه B به گروه A آسیا برای نخستین بار با حداقل امکانات سخت افزاری آبروداری کردیم وهمچنین در خصوص هاکی چمنی زنان که عملا از هیچ آغاز کردیم و الان در رنکینگ قرار دارند.

وی افزود: درخواست اصلی جامعه هاکی اختصاص پاداش و تسهیلات به ورزشکاران هاکی مشابه دیگر رشته ها باشد ولی متاسفانه برای تیم دوم جهان فقط پاداش ۲۵ میلیون تومان لحاظ شده که این باعث از بین رفتن انگیزه می‌شود که اسبقیان دستور دادند که در آیین نامه پاداش قرار گیرد که از ایشان سپاسگزاریم.

بهرام قدیمی درخصوص استادیوم در حال ساخت هاکی گفت: استادیوم بین المللی هاکی شهید حاج قاسم سلیمانی به مساحت ۷۷۰۰ مترمربع در مجموعه ورزشی آزادی کارهای زیرساختی و فنس کشی و همسطح سازیش انجام شده و خرید چمن آن نیز از طریق سامانه تدارکات دولت صورت پذیرفته که انشالا امسال به بهره برداری می‌رسد.

در این مجمع عملکرد سالیانه فدراسیون، گزارش حسابرسی و مالی سال ۱۴۰۲ بررسی و تقویم ورزشی و بودجه سال ۱۴۰۳ نیز به تصویب رسید.

احسان اسدی دبیر فدراسیون هاکی درخصوص استادیوم بین المللی هاکی گفت: متاسفانه 700 کامیون نخاله و زباله در محل زمین استادیوم در حال ساخت هاکی در مجموعه ورزشی آزادی ریخته شده بود که با پیگیری های صورت گرفته از طرف اسبقیان و مسئولان وزارت ورزش و همچنین حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه این نخاله ها در حال جمع آوری است که جا دارد از زحمات این عزیزان قدردانی نماییم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه