اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

حملات هوایی و زمینی صهیونیستها و کشته و زخمی شدن فلسطینی‌ها

حملات هوایی و زمینی صهیونیستها و کشته و زخمی شدن فلسطینی‌ها
خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد؛ بمباران مناطق مسکونی در قاع القرین واقع در جنوب شهر خان یونس چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ خبرنگار شبکه المیادین گزارش داد که بمباران مناطق مسکونی در قاع القرین واقع در جنوب شهر خان یونس چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

بمباران یک ساختمان مسکونی در منطقه النصر واقع در غرب شهر غزه چندین شهید از جمله تعدادی کودک برجای گذاشت.

همچنین حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه مناطق مختلف نوار غزه به ویژه خیابان الدعوه واقع در اردوگاه النصیرات در مرکز این باریکه چندین شهید و زخمی برجای گذاشت.

حملات توپخانه ای رژیم صهیونیستی علیه محله الزیتون در جنوب شرق شهر غزه نیز از سر گرفته شده است. نظامیان رژیم صهیونیستی ساختمان‌های مسکونی در جنوب محله الصبره واقع در جنوب شهر غزه را نیز با خاک یکسان کردند.

طی ساعات گذشته نیز ارتش رژیم صهیونیستی در ادامه نسل کشی فلسطینی‌ها با تسلیحات سنگین اهدایی از سوی آمریکا اقدام به هدف قرار دادن یک مدرسه در جبالیا در شمال غزه کرد. این مدرسه که از سوی غیرنظامیان به عنوان پناهگاه مورد استفاده قرار می‌گرفت طی این حمله ویران شد.

خبرگزاری فلسطینی وفا اعلام کرد: شمار شهدای حمله رژیم صهیونیستی به این مدرسه اکنون به ۸ تن افزایش یافت. همچنین طی این حمله ۱۵ غیرنظامی شامل زنان و کودکان نیز مجروح شدند. منابع محلی از سوختن چادرهای آوارگان فلسطینی که در حیاط این مدرسه مستقر شده بودند خبر دادند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه