logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

با تغییر استادیوم؛

لیگ نخبگان آسیا| درخواست رسمی الاهلی از AFC برای تأخیر در میزبانی از پرسپولیس!

لیگ نخبگان آسیا| درخواست رسمی الاهلی از AFC برای تأخیر در میزبانی از پرسپولیس!
باشگاه الاهلی عربستان در بیانیه‌ای رسمی اعلام کرد که تنها خواستار میزبانی از پرسپولیس در ورزشگاه ملک فیصل شهر جده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ الاهلی در نخستین بازی خود در لیگ نخبگان آسیا دوشنبه هفته آینده از پرسپولیس پذیرایی خواهد کرد. ورزشگاه محل میزبانی این بازی به یک بحران برای باشگاه عربستانی تبدیل شده است.

الاهلی در نامه‌ای  به کنفدراسیون فوتبال آسیا درخواست کرد که بازی با پرسپولیس  با یک روز تاخیر برگزار شود و یا این‌که اجازه داده شود که ورزشگاه محل برگزاری این بازی با تاخیر در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار داده شود.

طبق قوانین کنفدراسیون فوتبال آسیا تیم میزبان باید ورزشگاه خود را ۴۸ ساعت قبل از برگزاری بازی در اختیار نمایندگان AFC قرار دهد.

الاهلی نمی‌تواند چنین شرایطی را فراهم کند چرا که یک روز قبل از بازی پرسپولیس برابر الاهلی دیدار الاتحاد با الوحده در لیگ عربستان در ورزشگاه ملک عبدالله برگزار خواهد شد و به این ترتیب الاهلی نمی‌تواند در زمان مقرر ورزشگاه را در اختیار کنفدراسیون فوتبال آسیا قرار دهد.

الاهلی در بیانیه‌ای رسمی خطاب به هواداران خود اعلام کرد که حق آنها است که در ورزشگاه ملک عبدالله از پرسپولیس و دیگر تیم  ها میزبانی کنند و به همین خاطر آنها اصرار دارند که بازی در این ورزشگاه بزگرار شود.

ورزشگاه ملک عبدالله گنجایش ۶۲ هزار هوادار را دارد و به همین خاطر باشگاه الاهلی اصرار دارد که ورزشگاه با حضور زیاد هواداران خود برگزار شود.

طبق اعلام روزنامه الریاضیه کنفدراسیون فوتبال آسیا با تاخیر بازی پرسپولیس و الاهلی مخالف است و باید دید که آیا اجازه می دهد که بازی در ورزشگاه ملک  عبدالله برگزار شود یا خیر.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه