رییس نمایندگی اداره حفاظت محیط زیست فاروج خبرداد؛
درختان کهنسال 4 روستای فاروج شناسایی شد
رییس نمایندگی اداره حفاظت محیط زیست فاروج از شناسایی درختان کهنسال 4 روستای شهرستان در دو ماه گذشته خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فاروج، جعفر علی پور، رییس نمایندگی اداره حفاظت محیط زیست فاروج، درختان کهنسال شناسایی شده را، دو اصله درخت چنار در روستای 'استاد' با قدمت هزار سال و یک اصله درخت سرو در روستای 'خرق' با قدمت حدود هزار سال عنوان کرد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی فاروج، جعفر علی پور، رییس نمایندگی اداره حفاظت محیط زیست فاروج، درختان کهنسال شناسایی شده را، دو اصله درخت چنار در روستای 'استاد' با قدمت هزار سال و یک اصله درخت سرو در روستای 'خرق' با قدمت حدود هزار سال عنوان کرد., فاروج,وی درخت 'ارس' در روستای 'خرق' با قدمت حدود 700 سال، دو اصله درخت گردو در روستای 'استاد' و دو اصله درخت گردو در روستای 'زینکانلو' با قدمت 300 تا400 سال و همچنین یک اصله درخت گردو در روستای 'قره گل' با قدمت 400 سال را از دیگر درختان کهنسال شناسایی شده در فاروج برشمرد.
علی پور افزود: با شناسایی 9 درخت کهنسال در این شهرستان و طی مراحل اداری آن برای ثبت در آثار طبیعی ملی اقدام می شود.
به گفته وی اکنون در شهرستان فاروج فقط یک اصله درخت کهنسال 'چنار' در روستای 'اسفیجر' با قدمت 500 سال در فهرست آثار طبیعی سازمان میراث فرهنگی کشور ملی ثبت شده، وجود دارد.
انتهای پیام/ش
وی درخت 'ارس' در روستای 'خرق' با قدمت حدود 700 سال، دو اصله درخت گردو در روستای 'استاد' و دو اصله درخت گردو در روستای 'زینکانلو' با قدمت 300 تا400 سال و همچنین یک اصله درخت گردو در روستای 'قره گل' با قدمت 400 سال را از دیگر درختان کهنسال شناسایی شده در فاروج برشمرد.
, وی درخت 'ارس' در روستای 'خرق' با قدمت حدود 700 سال، دو اصله درخت گردو در روستای 'استاد' و دو اصله درخت گردو در روستای 'زینکانلو' با قدمت 300 تا400 سال و همچنین یک اصله درخت گردو در روستای 'قره گل' با قدمت 400 سال را از دیگر درختان کهنسال شناسایی شده در فاروج برشمرد.,علی پور افزود: با شناسایی 9 درخت کهنسال در این شهرستان و طی مراحل اداری آن برای ثبت در آثار طبیعی ملی اقدام می شود.
, علی پور افزود: با شناسایی 9 درخت کهنسال در این شهرستان و طی مراحل اداری آن برای ثبت در آثار طبیعی ملی اقدام می شود.,به گفته وی اکنون در شهرستان فاروج فقط یک اصله درخت کهنسال 'چنار' در روستای 'اسفیجر' با قدمت 500 سال در فهرست آثار طبیعی سازمان میراث فرهنگی کشور ملی ثبت شده، وجود دارد.
, به گفته وی اکنون در شهرستان فاروج فقط یک اصله درخت کهنسال 'چنار' در روستای 'اسفیجر' با قدمت 500 سال در فهرست آثار طبیعی سازمان میراث فرهنگی کشور ملی ثبت شده، وجود دارد.,انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه