logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

امیر موسوی:

تمرین بمباران های تاکتیکی موجب افزایش مهارت نیروی هوایی ارتش می شود

تمرین بمباران های تاکتیکی موجب افزایش مهارت نیروی هوایی ارتش می شود
فرمانده کل ارتش با اشاره به مسابقات گانری گفت: این‌گونه مسابقات به خوبی نشان می‌دهد که کدام یک از شرکت‌کنندگان از دیگران بهتر کار و تلاش کرده است؛ زیرا باید مشخص شود قهرمان کیست و چه کسی در رده‌های بعدی قرار دارند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛امیر سرلشکر سید عبدالرحیم موسوی فرمانده کل ارتش در حاشیه برگزاری روز اول مرحله اصلی مسابقات تیراندازی هوا به زمین و بمباران تاکتیکی نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران(گانری) که با حضور ۶ تیم ۴ فروندی از پایگاه‌های شهید فکوری تبریز، شهید یاسینی بوشهر، شهید نوژه همدان، شهید حبیبی مشهد، شهید عبدالکریمی بندرعباس و وحدتی دزفول به میزبانی پایگاه سوم شکاری شهید نوژه همدان و به مدت ۴ روز در حال برگزاری است، عملکرد تیم‍های شرکت کننده در این مسابقات را بسیار خوب دانست.

 

وی گفت: در روز اول مرحله اصلی عملکرد تیم‍های شرکت کننده بسیار خوب بود و تیم‍های شرکت‍کننده در مسابقات از روحیه و انگیزه بسیار بالایی برخوردار هستند. عملکرد تیم‍های شرکت کننده در این مسابقات گویای عملکرد فنی و تیمی بسیار بالا، توان و تخصص بالای خلبانان و فن شلیک و قابلیت‍‌های مانوری و مهارت‍های نظامی و خلبانی است که مدت‍‌ها روی آن کار شده و نشان دهنده آمادگی عملیاتی بسیار بالای شرکت کنندگان است.

 

وی برگزاری مسابقات تیراندازی هوا به زمین و بمباران تاکتیکی نیروی هوایی ارتش را موجب افزایش روحیه و مهارت کارکنان نیروی هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در بخش‍های مختلف دانست که موجب ارتقای مهارت آن‌ها می‌شود و اظهار داشت: این گونه مسابقات به خوبی نشان می‌دهد که کدام یک از این شرکت‌کنندگان از دیگران بهتر کار و تلاش کرده است؛ زیرا باید مشخص شود قهرمان کیست و چه کسی در رده‌های بعدی قرار دارند، تا دیگران تلاش کرده و خود را به او برسانند، این یک مسابقه است که افراد و تیم های برتر را مشخص می‌کند. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه