اخبار داغ

رمز و راز ناکامی صهیونیست‌ها در رهگیری ارتباطات سنوار

رمز و راز ناکامی صهیونیست‌ها در رهگیری ارتباطات سنوار
«یحیی السنوار» رهبر ارشد حماس که به باور بسیاری در غزه سکونت دارد، هدف اصلی صهیونیست‌ها از آغاز جنگ غزه بوده، اما او با شیوه‌های ارتباطی ابداعی خود که یادگار دوران اسارت او در زندان‌های رژیم اشغالگر است، نزدیک به یک سال از تلاش‌های صهیونیست‌ها برای ترورش در امان مانده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ رسانه آمریکایی در مقاله‌ای به تلاش‌های رژیم صهیونیستی برای ترور یحیی السنوار، رئیس دفتر سیاسی حماس اشاره کرده و نوشته است: شیوه‌های ارتباطی مخفیانه این رهبر ارشد حماس تلاش صهیونیست‌ها برای ترور او را ناکام گذاشته است.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، السنوار از راه‌هایی برای برقراری ارتباط استفاده می‌کند که به فناوری‌های قدیمی وابسته است و در دوران اسارت او در زندان‌های رژیم صهیونیستی به‌خوبی امتحان خود را پس داده است، امری که موجب ناتوانی صهیونیست‌ها در رهگیری ارتباطات و پیدا کردن موقعیت او شده است.

به گفته میانجی‌گران مذاکرات آتش‌بس غزه، السنوار از تماس‌های تلفنی، پیامک‌ها و دیگر راه‌های ارتباطات الکترونیک که موقعیت دیگر رهبران حماس را لو داده بود، اجتناب می‌کند. او در عوض از مجموعه‌ای از پیغام‌برها، رمزها و یادداشت‌های دست‌نویسی استفاده می‌کند که به او این امکان را داده تا از تونل‌های زیرزمینی حماس، عملیات‌های روی زمین را رهبری کند.

رژیم صهیونیستی السنوار را معمار عملیات طوفان الاقصی می‌داند، عملیاتی که در آن ۱۲۰۰ صهیونیست کشته شدند و صدها صهیونیست هم توسط حماس به اسارت گرفته شدند. سران رژیم اشغالگر از آغاز جنگ غزه سعی دارند السنوار را به شهادت برسانند تا یک پیروزی ملموس برای ارائه به رأی‌دهندگان اسرائیلی داشته باشند؛ اما السنوار از آغاز جنگ تا امروز در انظار عمومی ظاهر نشده و صهیونیست‌ها باور دارند که او در تونل‌های غزه زندگی می‌کند.

به گفته میانجی‌گران مذاکرات آتش‌بس بین حماس و رژیم صهیونیستی، السنوار پیام‌های خود را به‌صورت دست‌نویس به اعضای مورداعتماد خود در حماس تحویل می‌دهد. این پیام سپس میان زنجیره‌ای از پیغام‌برها دست‌به‌دست می‌شود.

به گزارش وال‌استریت ژورنال، این پیام‌ها در اکثر مواقع باتوجه‌به گیرنده آن، شرایط جاری و برهه زمانی، رمزگذاری می‌شوند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه