logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: متعهد به دفاع از اسرائیل هستیم

سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: متعهد به دفاع از اسرائیل هستیم
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روزانه ضمن تکرار ادعاها علیه ایران بر تعهد کشورش برای دفاع از رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا؛ متئو میلر، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا در نشست خبری روز پنجشنبه ادعاهای مختلف اثبات‌نشده علیه ایران را تکرار و بر تعهد به دفاع از رژیم صهیونیستی تأکید کرد.

میلر در پاسخ به سوال یک خبرنگار مبنی بر اینکه آیا آمریکا هنوز آماده حمایت از اسرائیل در صورت تشدید تنش‌ها در جبهه شمالی فلسطین اشغالی است از گروه‌های متحد ایران در منطقه به عنوان «سازمان‌های تروریستی» یاد کرد و گفت: «اجازه بدهید یک چیز را روشن کنیم. ما متعهد به دفاع از اسرائیل در برابر سازمان‌های تروریستی هستیم. این شامل حماس می‌شود. حزب‌الله را شامل می‌شود و همه دیگر نائبان ایران را شامل می‌شود.»

سخنگوی دستگاه دیپلماسی آمریکا در ادامه جنایت‌های رژیم صهیونیستی در منطقه را نیز به عنوان «دفاع از خود» توصیف کرد و اضافه کرد: «ما همچنان از حق اسرائیل برای دفاع از خود حمایت می‌کنیم اما نمی‌خواهیم هیچ طرفی این درگیری را تشدید کند.»

یک خبرنگار در ادامه از میلر پرسید آیا اقدام اسرائیل که هنگام سخنرانی سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان دیوار صوتی بر فراز بیروت رو شکسته‌اند مصداق تشدید تنش محسوب می‌شود یا خیر گفت: «من درباره یک اقدام خاص نظر نمی‌دهم.آشکار است که شاهد بوده‌ایم اسرائیل و حزب‌الله از روز 8 اکتبر حملاتی علیه یکدیگر انجام داده‌اند... حزب الله شروع به شلیک راکت و پهپاد به آن سوی مرز برای هدف قرار دادن محله‌های اسرائیلی کرد.»

میلر در ادامه مدعی شد: «و ما شاهد بوده‌ایم که اسرائیل با هدف قرار دادن شبه‌نظامیان حزب‌الله در داخل لبنان به این اقدامات پاسخ داده است. بنابراین، این الگویی بوده که از 7 اکتبر وجود داشته است... ما همچنان خواستار راهکار دیپلماتیک هستیم و کماکان معتقدیم که تنها راه برای رسیدن به آن نقطه رسیدن به آتش‌بس در غزه در وهله اول است و بنابراین چیزی که کماکان بر آن تمرکز داریم همین است.»

آمریکا اصلی‌ترین حامی اقدامات رژیم صهیونیستی در منطقه است. تل‌آویو در بیش از 11 ماهی که از جنگ در غزه می‌گذرد بیش از 41 هزار فلسطینی را به شهادت رسانده و ده‌ها هزار نفر دیگر را زخمی کرده است.

رژیم صهیونیستی علاوه بر این تقریباً به طور روزانه جنوب لبنان را هدف حملات خود قرار داده و در داخل این کشور نیز اقدامات تروریستی انجام داده است. رژیم در تازه‌ترین اقدام تروریستی خود در لبنان در روزهای سه‌شنبه و چهارشنبه دستگاه‌های ارتباطی و از جمله پیجرها را منفجر کرده است.

سازمان ملل متحد و برخی از گروه‌های حقوق بشری در دنیا اقدام تل‌آویو در سلاح‌انگاری وسایل الکترونیکی که مورد استفاده عموم مردم هستند را محکوم کرده‌اند، اما تاکنون هیچ راهکار عملی برای پایان دادن به این تروریسم کور پیشنهاد نداده‌اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه