logo
چهارشنبه 22 مهر 1405 | چهارشنبه 14 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  2. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  3. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  4. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  5. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  6. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  7. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  8. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  9. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  10. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  11. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  12. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  13. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  14. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  15. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  16. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  17. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند
  18. پارادوکس گیشه؛ سلطه‌ی کمدی و بحران بقای ژانر اجتماعی
  19. اصفهان؛ تماشاخانه جهانی قصه‌های کودکانه
  20. گزافه گویی های ترامپ برای سفیدشویی حمله احتمالی به ایران/ ایران در آمادگی صد در صدی

نائب رئیس شورای شهر تهران خبر داد:

اتوبوس‌های برقی در راه تهران

اتوبوس‌های برقی در راه تهران
نائب رئیس شورای شهر تهران گفت: ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی، ۱۰ هزار دستگاه ون و ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی به ناوگان حمل و نقل تهران افزوده می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛پرویز سروری در گفتگو با خبرنگار سرویس اجتماعی پایگاه خبری تحلیلی «تهران نیوز»، اظهار کرد: ترافیک موضوعی چندوجهی است و شهرداری یک بخش از این پازل را در اختیار داشته و کوشیده با نوسازی و بازسازی ناوگان فرسوده، کیفیت خدمات‌رسانی را افزایش دهد.

وی با اشاره به اینکه تاکنون بیش از هزار دستگاه اتوبوس به ناوگان حمل و نقل عمومی افزوده و بسیاری از اتوبوس‌های فرسوده نیز بازسازی شده‌اند، بیان کرد: اولین محموله اتوبوس برقی در گمرک موجود است و به زودی به ناوگان فعال افزوده می‌شود.

نائب رئیس شورای شهر تهران تأکید کرد: با افزوده شدن ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس برقی، ۱۰ هزار دستگاه ون و قریب به ۲۷ هزار و ۵۰۰ دستگاه تاکسی برقی طی چهار تا ۶ ماه آینده، ناوگان حمل و نقل عمومی در تهران به وضعیتی پایدار خواهد رسید.

سروری عنوان کرد: علاوه بر ناوگان وارداتی، قرارداد خرید ۲ هزار دستگاه ناوگان نیز با شرکت‌های داخلی منعقد شده که طی یک تا دو سال آینده به مرور زمان به ناوگان فعال افزوده خواهند شد.

وی با اشاره به میزان بالای تقاضای مسافران برای استفاده از خدمات مترو و ضرورت تقویت این ناوگان، افزود: از بهمن‌ماه امسال افزایش یک‌هزار واگن‌ به مترو تهران آغاز شده و با تحویل واگن‌ها در بازه زمانی هشت ماه تا یک سال، ظرفیت خدمات مترو دو برابر خواهد شد.

نائب رئیس شورای شهر تهران تصریح کرد: به این ترتیب کوشیده‌ایم ظرفیت ناوگان حمل و نقل عمومی تهران و حومه در همه بخش‌ها شامل مترو، اتوبوس، ون و تاکسی به طور چشمگیری ارتقاء یافته و به یک جمع‌بندی ترکیبی دست یابیم.

سروری ادامه داد: به مرور زمان و با توسعه و تقویت حمل و نقل عمومی، می‌توان تصمیمات تشدیدکننده و محدودیت‌زایی را برای خودورهای شخصی ایجاد و اعمال کرده و علاوه بر کمک به رفع آلودگی، بستر مناسبی را برای دسترسی مردم به یک شبکه و ناوگان حمل و نقل عمومی مطمئن فراهم کرد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه