اخبار داغ
  1. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  2. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  3. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  4. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  5. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  6. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  7. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  8. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  9. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  10. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  11. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  12. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  13. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  14. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  15. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  16. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  17. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  18. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  19. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون
  20. هنر؛ خط مقدم تاب‌آوری در میدان بحران

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت خبر داد

پرداخت بخش دیگری از مطالبات پرستاری تا پایان هفته جاری

پرداخت بخش دیگری از مطالبات پرستاری تا پایان هفته جاری
معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت از پرداخت بخش دیگری از مطالبات پرستاری تا پایان هفته جاری خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اولین جلسه معاونین توسعه مدیریت و منابع دانشگاه‌ها و دانشکده‌های علوم پزشکی و سازمان‌های وابسته به‌صورت ویدئوکنفرانس و با حضور معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت برگزار شد.

مهندس طاهر موهبتی در این جلسه از پرداخت بخش دیگری از مطالبات پرستاری تا پایان هفته جاری به دانشگاه‌های علوم پزشکی خبر داد و گفت: تأکید داریم که مشکلات موجود در پرداخت مطالبات پرستاری به سرعت حل شود.

وی در ادامه افزود: منابع انسانی نظام سلامت وظیفه خطیر ارائه خدمت به مردم را دارند که در این راستا باید رضایتمندی کارکنان تامین شود.

معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: در تداوم پرداختی‌های وزارت بهداشت به دانشگاه‌های علوم پزشکی، تا پایان هفته جاری منابع لازم برای پرداخت مطالبات پرستاری در اختیار دانشگاه ها قرار خواهد گرفت و این روند تا زمانیکه پرداخت ها به روز شود ادامه خواهد داشت.

وی خطاب به معاونان توسعه مدیریت و منابع دانشگاه های علوم پزشکی تاکید کرد: مبالغی که در اختیار دانشگاه ها قرار می‌گیرد صرفاً برای پرداخت‌های پرستاری هزینه شود و در صورت عدم هزینه کرد در محل خود، تخلف محسوب شده و بنابر مقررات توسط دستگاه های نظارتی پیگیری خواهد شد.

بنابر اعلام وزارت بهداشت، مهندس موهبتی، مدیران مالی در دانشگاه‌های علوم پزشکی را موظف و مسئول انطباق هزینه‌ها با اسناد بالادستی اعلام کرد و گفت: تضامین قانونی جدی نیز برای این موضوع به زودی به دانشگاه ها ابلاغ می شود.

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با تأکید بر اهمیت برنامه عملیاتی دانشگاه‌های علوم پزشکی، خاطرنشان کرد: برنامه عملیاتی به حوزه بودجه متصل می شود و تخصیص اعتبار، منوط به تحقق برنامه عملیاتی دانشگاه‌ها خواهد بود.

وی در پایان با تأکید بر اینکه مدیریت هزینه‌ها نباید با صرفه‌جویی در منابع رفاهی و پرداختی‌های کارکنان انجام شود، عنوان کرد: اگر نیرو انسانی به لحاظ معیشتی، روحی و معنوی، تکریم شود، منشأ تحول خواهد بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه