اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

ادعا مدیر ارتباطات ترامپ: از تهدیدات ایران علیه ترامپ خبر دارم

ادعا مدیر ارتباطات ترامپ: از تهدیدات ایران علیه ترامپ خبر دارم
مدیر ارتباطات کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که او روز سه‌شنبه توسط اطلاعات ایالات متحده درباره تهدیدات مرگ از سوی ایران مطلع شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر ارتباطات کارزار انتخاباتی «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ آمریکا در بیانیه‌ای مدعی شد که او روز سه‌شنبه توسط اطلاعات ایالات متحده درباره تهدیدات مرگ از سوی ایران مطلع شده است.

مدیر ارتباطات کارزار ترامپ همچنین مدعی شد که مقامات اطلاعاتی دریافته‌اند این حملات مداوم و هماهنگ در چند ماه گذشته افزایش یافته است.

او افزود: مسئولان اجرای قانون تلاش می‌کنند تا اطمینان حاصل کنند که از ترامپ محافظت می‌شود و انتخابات ریاست جمهوری پنجم نوامبر (۱۵ آبان) عاری از هر گونه مداخله است.

ترامپ نیز با استناد به این ادعاها طی پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس مدعی شد: تهدیدهای بزرگ علیه جان من توسط ایران. کل ارتش ایالات متحده در حال تماشا و منتظر است. ایران قبلاً اقداماتی انجام داده بود که نتیجه نداد اما آن‌ها دوباره تلاش خواهند کرد. برای هیچ‌کس شرایط خوبی نیست.

او در ادامه نوشت: من با مردان، تفنگ‌ها و سلاح‌های بیشتری از آنچه تا به حال دیده‌ام، احاطه شده‌ام. با تشکر از کنگره که به اتفاق آرا پول بیشتری را برای سرویس مخفی تایید کرد. هیچ رای مخالفی وجود نداشت و کاملا ۲ حزبی. خوشحالم که می‌بینم جمهوری‌خواهان و دموکرات‌ها در موردی با یکدیگر اتفاق نظر دارند. حمله به رئیس جمهور سابق یک آرزوی مرگ برای مهاجم است!

آمریکا پیش از این نیز مدعی هک ستاد انتخاباتی ترامپ از سوی ایران با هدف تاثیرگذاشتن بر انتخابات پیش رو در این کشور شد و حتی ادعا کرد که ایران در ماجرای سوءقصد به دونالد ترامپ در اوایل تابستان امسال در تجمع انتخاباتی پنسیلوانیا دست داشته است.

جمهوری اسلامی ایران تمامی این اتهامات را به‌طور قوی رد کرده است.

ایالات متحده به تازگی ادعا کرده که بازیگران خارجی در حال افزایش فعالیت های نفوذ خود در انتخابات با نزدیک شدن به روز رای‌گیری در ماه نوامبر هستند و در ادامه روسیه، چین و ایران را به تلاش برای تشدید اختلافات در جامعه آمریکا متهم می‌کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه