logo
چهارشنبه 08 مهر 1405 | چهارشنبه 30 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

به میزبانی سازمان بنادر و دریانوری؛

پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری‌های نوین برگزار شد/ اهمیت ویژه صنایع دریایی نسل چهارم مبتنی بر فناوری نوظهور/

پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری‌های نوین برگزار شد/ اهمیت ویژه صنایع دریایی نسل چهارم مبتنی بر فناوری نوظهور/
به منظور برگزاری بیست و هشتمین همایش هماهنگی ارگان های دریایی کشور که قرار است نهم مهرماه سال جاری برگزار شود، پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری های نوین به میزبانی سازمان بنادر و دریانوردی و به ریاست نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  روابط عمومی نیروی دریایی ارتش ، به منظور برگزاری بیست و هشتمین همایش هماهنگی ارگان های دریایی کشور که قرار است نهم مهرماه سال جاری برگزار شود، پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری های نوین به میزبانی سازمان بنادر و دریانوردی و به ریاست نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد.

در ابتدا علی اکبر مرزبان؛ عضو هیات عامل و معاون امور دریایی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به اینکه شعار بیست و هشتمین همایش هماهنگی ارگان های دریایی کشور، «توسعه دریایی در بستری ایمن با مشارکت عمومی» است، اظهار داشت: این شعار برگرفته از توسعه دریامحور، شعار سال ۲۰۲۴ سازمان بین المللی دریانوردی (آیمو) و شعار سال ۱۴۰۳ کشور است، عنوان کرد: ۱۷۶ کشور عضو آیمو اگر شاهد تحول بنیادی در حوزه صنعت دریانوردی هستند نباید از رسالت اصلی خود که ایمنی دریانوردی است، غافل شوند و هر تحولی در حوزه دریایی باید با توجه به ایمنی دریایی، مدنظر قرار گیرد.
توسعه دریایی در کل نوار ساحلی شمال و جنوب باید به صورت متوازن انجام شود

در ادامه کریم اکبری؛ رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نداجا و رییس پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری های نوین با اشاره به محورهای پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری های نوین، اعلام کرد: این پنل در سه محور بررسی چالش های صنعت کشتی سازی و تعمیرات با رویکرد نوسازی و توسعه ناوگان، رویکردهای همخوانی فناوری های نوین و الزامات آیمو با نگاه به صنایع دریایی داخل کشور و همچنین حرکت به سمت صنایع دریایی نسل 4، مدنظر قرار خواهد کرد.

اکبری با تاکید بر اینکه در حوزه توسعه دریایی طی سالیان گذشته اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است، گفت: قدرت دریایی کشور ما صرفا شامل نیروی دریایی نیست و تمامی عوامل دخیل در حوزه دریا را در بر می گیرد و فعالیت مشترک و هماهنگ، موجب توسعه هرچه بیشتر خواهد شد.

وی افزود: امیدواریم با اقدام عملی و همه جانبه، شاهد توسعه صنعت دریایی در بستری امن و ایمن به صورت متوازن در کل نوار ساحلی کشور را شاهد باشیم.


بالا رفتن میانگین سنی نیروی انسانی در حوزه دریایی نگران کننده است

پس از آن حسن ضیایی؛ مدیرعامل شرکت فنی مهندسی صنعت و دریایی فن آوران سیراف با اشاره به اینکه استفاده از تمامی ظرفیت های کشور به ویژه بخش خصوصی از سوی سازمان بنادر و دریانوردی، قابل تقدیر است، اظهار داشت: خوشحالیم که رویکرد جدید استفاده از ظرفیت های بخش خصوصی به خوبی مدنظر قرار گرفته است و باید بدانیم توسعه دریایی در راستای حمایت از حمل و نقل است.

وی افزود: بررسی چالش های صنعت کشتی سازی و تعمیرات در طی جلسات مختلف در دستورکار قرار گرفت و در این راستا باید ظرفیت سنجی صنعت کشتی سازی و تعمیرات در کشور باید مدنظر قرار گیرد، نیازهای صنعت SHIPPING به طور نظام مند به صنعت اعلام شود و همچنین در چارچوب حمایت از قانون تولید داخل، استراتژی مناسب برای همگام سازی تامین نیازهای این صنعت مدنظر قرار گیرد و استفاده حداکثری از صنعت کشتی سازی و تعمیرات در کشور، تهیه شود.


 پیاده سازی فناوری های تحول دیجیتال و صنعت دریایی نسل چهارم انتخاب شود.

برای توسعه دریایی کشور باید همه ارگان های دریایی کشور پای کار بیایند

در پایان کریم اکبری؛ رئیس سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نداجا و رییس پنل تخصصی صنایع دریایی و فناوری های نوین با تاکید بر اینکه امیدوار هستیم با همدلی، همه ارگان های دریایی کشور پای کار بیایند و شاهد توسعه دریایی کشور باشیم، عنوان کرد: روند رسیدن به فناوری های جدید شرایط خاصی را می طلب و باید بدانیم کجا بوده ایم و متناسب با وضعیت فعلی، فناوری های جدید را کسب و رو به جلو، حرکت کنیم.

وی ادامه داد: در حوزه دفاعی شرایط بسیار خوبی در حوزه دریایی داریم و در حوزه تجاری نیز باید  از ظرفیت بخش خصوصی به خوبی استفاده کنیم.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه