logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

قطعنامه راهپیمایی سراسری حمایت از مردم مقاوم غزه و حزب‌الله لبنان

قطعنامه راهپیمایی سراسری حمایت از مردم مقاوم غزه و حزب‌الله لبنان
مردم بصیر و انقلابی ایران اسلامی در سراسر کشور با حضور پرشور خود در راهپیمایی «جمعه‌های خشم» و قرائت قطعنامه‌ای در ۴ بند مواضع خود را اعلام کردند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پایگاه اطلاع رسانی شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی، متن قطعنامه به شرح زیر است:

« بسم الله الرحمن الرحیم 

«أذن للّذین یقاتلون بأنّهم ظلمواْ وإنّ اللّه علی نصرهم لقدیرٌ» (حج، آیه ۳۹)

به کسانی که جنگ بر آنان تحمیل گردیده، اجازه جهاد داده شده است؛ چرا که مورد ستم قرار گرفته‌اند؛ و خدا بر یاری آنها تواناست. 

خبیث‌ترین کفّار عالم با همکاری نظام سلطه، در ادامه جنایات بی‌پایان خود در غزه و تداوم اقدامات تجاوزکارانه، این بار با تروریسم گسترده‌ی سایبرالکترونیکی و بمباران‌های جنون‌آمیز خانه، مدرسه، بیمارستان و قتل عام مردم بی‌گناه در لبنان، در تلاش است تا حرکت الهی مقاومت اسلامی را مهار و جهاد فی سبیل‌الله حزب‌الله را تضعیف کند. اما همان‌طور که تجربه تاریخی نشان داده، محور مقاومت هرگز تسلط نظم باطل و سلطه‌گران نابودکننده‌ی فضیلت‌ و زورگوی صهیونیست را نخواهد پذیرفت و بی‌تردید با اعتقاد راسخ به نصرت الهی همانگونه که رهبر فرزانه‌ی انقلاب امام خامنه‌ای (مدظله‌العالی) فرمودند پیروز نهایی این نبرد، مقاومت فلسطین و حزب‌الله لبنان است.

ما شرکت‌کنندگان در راهپیمایی «جمعه‌های خشم» با گرامیداشت یاد و خاطره شهیدان والامقام دفاع مقدس و تجلیل از حماسه آفرینی‌های ایثارگران و خانواده‌های معظم شهدا و ضمن تبریک و تسلیت شهادت جمعی از مردم و فرماندهان غیور به دبیرکل محترم حزب الله و رهبر مقاومت لبنان، مجاهد نستوه حضرت حجه الاسلام والمسلمین جناب سید حسن نصرالله (دامت برکاته) خاطرنشان می‌کنیم مهیای جهاد در دفاع از کیان اسلام و هرگونه خدمت به مجاهدین غزه و حزب‌الله لبنان هستیم و با بانگ بلند و حماسی «الله اکبر» و با تجدید عهد با آرمان‌های فلسطین و مقاومت اسلامی، اعلام می‌داریم:

۱.حمله به لبنان و بمباران جنون‌آمیز این کشور و به شهادت رساندن عناصر موثر حزب‌الله، به وضوح نشان‌دهنده عزم شیطانی رژیم آپارتاید برای تشدید و گسترش دامنه تجاوزات در منطقه است. ما ملت ایران ضمن اعلام حمایت از مجاهدین رشید حزب‌الله به‌عنوان نیرویی تأثیرگذار در مقابله با اشغال‌گری و تجاوزات رژیم صهیوفاشیسم، اعتقاد راسخ داریم که این ضربه‌ها خللی در اقتدار و استحکام سازمانی و انسانی جبهه‌ی مقاومت و حزب‌الله ایجاد نخواهد کرد و مقاومت قهرمانانه‌ی نمادهای بی‌بدیل شرافت و آزادگی که در دفاع از ملت‌ مظلوم غزه سینه سپر کرده‌اند با قوت ادامه خواهد داشت.

۲.ما به سازمان ملل متحد و نهادهای بین‌المللی هشدار می‌دهیم تا زمانی که زائده‌ی استعمار و ویترین زنده‌ی استکبار، کشتار انسان‌های بی‌گناه را بی‌هیچ ممانعتی و در سکوت مجامع جهانی پیش می‌برد، بشریت رنگ آرامش را نخواهد دید و در صورت هرگونه تعلل در زدودن شاکله‌ی این عفونت و کشیدن افسار فاشیستی‌-تروریستی‌ترین سازه‌ی سیاسی تاریخ، بازیابی معنای حقوق بشر بی‌مفهوم خواهد بود و چنانچه زمینه صلح پایدار در منطقه ایجاد نشود، گسترش دامنه خشونت و جنگ، تبعاتی به‌مراتب فراتر از مرزهای خاورمیانه خواهد داشت و از آنها می‌خواهیم که فوراً برای توقف خشونت و آتش‌بس دائمی وارد عمل شوند و کابوس هفتاد ساله ناامنی در غرب آسیا را با بازگرداندن حق تعیین سرنوشت مردم فلسطین و همه‌پرسی سراسری در سرزمین‌های اشغالی پایان بخشند.

 ۳.تجربه‌ی یکسال گذشته و سکوت شرم‌آور شورای امنیت و سازمان‌های بین‌المللی در قبال اعمال فشار آمریکای جنایتکار، برخی رهبران رذل جهان و متحدان اروپایی و ممانعت از حفظ صلح و امنیت بین‌المللی و توقف جنایات جنگی رژیم صهوینیستی، بار دیگر نشان داد که نهادهای بین‌المللی عملاً در خدمت منافع قدرت‌های استکباری هستند. ما از تمامی دولت‌های مستقل و ملت‌های آزاده جهان بویژه همه کشورهای اسلامی و عربی می‌خواهیم که در برابر این ظلم آشکار و تجاوزات ظالمانه‌ی باند تبهکار بایستند و غزه و لبنان را تنها نگذارند. 

۴.ما ضمن تجدید پیمان با آرمان‌های جبهه‌ی مقاومت اسلامی، به رژیم تروریست صهیونیستی اعلام می‌کنیم که تجاوز گسترده علیه لبنان و غزه و به خاک و خون کشیدن هزاران انسان بی‌گناه و ترور میهمان مجاهد شهید اسماعیل هنیه هرگز بی‌پاسخ نخواهد ماند و مقاومت در برابر نظام سلطه و رژیم بنیان نهاده شده بر آپارتاید و نسل کشی، همچنان اولویت اصلی ماست و تا تحقق آزادی کامل قدس شریف و سرزمین‌های اشغالی، در کنار ملت‌های مظلوم منطقه خواهیم ایستاد و آمادگی خود را برای هر گونه حمایت از غزه مظلوم و حزب الله لبنان  اعلام می‌کنیم. 

والسلام علیکم و رحمه الله و برکاته

شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی 

جمعه ۶ مهر ماه سال۱۴۰۳

مصادف با ۲۳ ربیع الاول ۱۴۴۶

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه