مدیر زراعت جهاد کشاورزی کرمانشاه:

کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای کشت های بهاره تامین می شود

کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای کشت های بهاره تامین می شود
مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه اظهار داشت: هم اکنون کود به اندازه کافی در اختیار جهاد کشاورزی استان کرمانشاه قرار دارد و از این لحاظ هیچگونه نگرانی وجود ندارد .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا و به نقل از پایگاه خبری مغرب ، کود شیمیایی مورد نیاز کشاورزان برای کشت های بهاره تامین می شود .

اسماعیل پرویزی فر مدیر زراعت جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در گفت و گو با مغرب اظهار داشت : هم اکنون کود به اندازه کافی در اختیار جهاد کشاورزی استان کرمانشاه قرار دارد و از این لحاظ هیچگونه نگرانی وجود ندارد .

وی افزود : هم اکنون در مراکز و عاملیت های توزیع کود در سطح استان اسامی کشاورزان موجود است و می توانند به عاملین مجاز مراجعه نمایند و کود مورد نیاز خود را تامین نمایند .

مدیر زراعت جهاد کشاورزی کرمانشاه کشت های مختلفی را برای استفاده از کود شیمیایی مجاز دانست و گفت : سرک گندم آبی ، گندم دیم ، سرک کلزا و حتی برای کشت های بهاره مانند چغندر قند و ذرت که احتیاج به کود شیمیایی دارد را بدون دغدغه خاطر کشت کنند و کود مورد نیاز آنان تامین خواهد بود .

پرویزی فر همچنین اظهار داشت: اگر هرگونه اعتراض و یا تخلفی توسط کشاورزان در عاملیت ها مشاهده شد می توانند به سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه مراجعه نمایند و مطالبات خود را پیگیری نمایند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری مغرب,
,
, مغرب,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/ص

, , ]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه