logo
سه‌شنبه 07 مهر 1405 | سه‌شنبه 29 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. نمایش ضعیف و نومیدکننده تیم ملی در روسیه؛ باخت بدون حتی یک موقعیت!
  2. آخرین صورت مالی کدال؛ هزاران میلیارد پول بیمه‌شدگان هدر رفت/ انتقاد از مدیریت میدری بر بزرگ‌ترین هلدینگ کشور
  3. عمق الیگارشی در یک سریال مثلاً عاشقانه
  4. چشم‌انتظاری در برجک‌های مه‌آلود؛ روایت جوانانی که در شب‌های اضطراب و آتش، سپر بلای خاک شدند
  5. جنگ مقطعی است، اما دانشگاه ماندگار و زاینده/ "تمدن سازی" از جاده دانشگاه، راهبرد رهبر شهید
  6. «دانشجو» در مکتب رهبر شهید؛ از تولید علم تا ساختن آینده ایران
  7. سید حسن نصرالله با مدیریت خود به قهرمان امت عرب و جهان اسلام تبدیل شد
  8. سقوط و صعود؛ واکاوی موج بازگشت هنرمندان به وطن
  9. واکاوی تطور فکری و سلوک عرفانی شمس تبریزی؛ از تبریز تا قونیه
  10. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  11. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  12. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  13. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  14. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  15. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  16. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  17. گسست میان ادعا و واقعیت
  18. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  19. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  20. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!

روح‌الله سهرابی «حماسه سوسنگرد» می‌سازد/ خردمندان در تدارک ساخت «ناتور دشت»

روح‌الله سهرابی «حماسه سوسنگرد» می‌سازد/ خردمندان در تدارک ساخت «ناتور دشت»
روح‌الله سهرابی که در حال حاضر مدیرکل نظارت بر عرضه و نمایش فیلم است، پس از گذشت بیش از یک دهه از «خاکستر و برف» برای ساخت فیلمی جدید به نام «حماسه سوسنگرد» مجوز گرفته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شوراهای صدور پروانه ساخت و نمایش در سازمان سینمایی به تازگی و تا زمان تعیین تکلیف مدیریت جدید سازمان، تعطیل شده‌اند اما همچنان درخواست‌ها برای ساخت و نمایش فیلم‌ها ثبت می‌شود و در آخرین جلسه‌هایی که چند هفته قبل برگزار شده برای برخی از این درخواست‌ها مجوز صادر شده است.

در چند وقت اخیر شورای پروانه ساخت بیشتر برای فیلم‌های غیرسینمایی مجوز صادر کرده و در بخش داستانی بلند سینمایی نیز برای فیلمنامه «حماسه سوسنگرد» به کارگردانی روح‌الله سهرابی و به تهیه‌کنندگی منوچهر شاهسواری پروانه ساخت صادر شده است.  

سهرابی که در کارنامه کاری خود نویسندگی، کارگردانی و تهیه‌کنندگی چند فیلم کوتاه، تلویزیونی و سریال را داشته، در سی‌ویکمین دوره جشنواره فیلم فجر نامزد دریافت سیمرغ بلورین برای کارگردانی «خاکستر و برف» بود.

علاوه براین، در هفته‌های گذشته درخواست‌های دیگری برای صدور پروانه ساخت در سازمان سینمایی ثبت شده بود که نتیجه بررسی احتمالی آن‌ها مشخص نیست.

در بین این درخواست‌ها به فیلمنامه «ناتور دشت» به تهیه‌کنندگی مهدی فرجی و کارگردانی محمدرضا خردمندان می‌توان اشاره کرد. خردمندان که در چند سال گذشته مشغول ساخت سه سری از سریال «از سرنوشت» بود، سال ۱۳۹۵ نخستین فیلم بلند سینمایی خود را با نام «بیست و یک روز بعد» کارگردانی کرد.

از دیگر فیلمنامه‌هایی که در نوبت دریافت پروانه ساخت قرار دارند، از «من و جک نیکلسون» به کارگردانی ایمان آقامحمدحسین یزدی و تهیه‌کنندگی مرتضی شایسته، «ولگرد» به کارگردانی محمد حمزه‌ای و تهیه‌کنندگی رضا محقق، «ناپلئون و باغ زردآلو» به کارگردانی حامد محمدی و تهیه‌کنندگی احسان ظلی‌پور می‌توان نام برد.

همچنین محمدرضا عرب، حسین قاسمی‌جامی، و روح‌الله حجازی برای ساخت فیلم‌های «فاصله میان دو شلیک»، «موسیو کمال» و «سالن چهار» (به کارگردانی حسین ترک‌جوش) در انتظار دریافت پروانه ساخت هستند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه