logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. ضیافت چوب و خیال در قلب پایتخت؛ آنچه در جشنواره تئاتر عروسکی خواهیم دید
  2. طنین سازها فراتر از پایتخت؛ از غوغای شیراز تا صحنه‌گردانی در ۴۰ شهر
  3. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  4. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  5. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  6. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  7. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  8. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  9. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  10. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  11. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  12. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  13. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  14. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  15. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  16. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  17. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  18. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  19. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  20. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟

سامانه مکان‌یاب در اورژانس راه‌اندازی شد

 سامانه مکان‌یاب در اورژانس راه‌اندازی شد
رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور، از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس ۱۱۵ خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مهدی بهمن‌آبادی؛ رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور از راه‌اندازی سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان (سرویس لوکیشن) در اورژانس 115 خبر داد و اظهار کرد: سامانه مکان‌یابی تماس‌گیرندگان به ما کمک می‌کند تا موقعیت مکانی تماس‌گیرنده را رهگیری و مکان تقریبی او را پیدا کنیم.

وی افزود: مکان تماس‌گیرندگان خطوط ثابت تلفنی با کمک اطلاعات موجود در سامانه مخابرات توسط واحد ارتباطات اورژانس مشخص می‌شود.

بهمن‌آبادی با اشاره به تفاوت شعاع مکان‌یابی تماس‌گیرندگان با تلفن همراه در محیط‌های مختلف تصریح کرد: در داخل شهر، شعاع 300 متری برای مکان‌یابی مشخص می‌شود، اما در جاده‌ها به علت فاصله‌های زیاد، شعاع یک کیلومتری مدنظر قرار می‌گیرد.

رئیس اداره فاوا اورژانس کشور همچنین به نیاز روشن بودن GPS گوشی تماس‌گیرنده اشاره کرد و گفت: برای افزایش دقت مکان‌یابی، لازم است GPS تلفن همراه فرد در حین تماس فعال باشد.

وی تأکید کرد: ممکن است در ابتدای کار در برخی موارد دقت مکان‌یابی پایین باشد و شناسایی مکان تماس‌ها با خطا مواجه شود اما اورژانس کشور در تلاش است تا این سیستم بهینه‌سازی شود و میزان خطاها کاهش یابد.

وی با بیان این که در کشور هزاران فرستنده ـ گیرنده (BTS) داریم، افزود: برای بهبود دقت مکان‌یابی، باید تعداد BTS‌ها افزایش یابد که این موضوع بر عهده اپراتورهای تلفن همراه است و خوشبختانه اقدامات خوبی در این زمینه صورت گرفته است.

رئیس اداره فناوری اطلاعات سازمان اورژانس کشور با اشاره به نقش ارزشمند این سامانه در تسریع و تسهیل دسترسی به مددجویان افزود: یکی از مشکلات اساسی و زمان‌بر همکاران واحد ارتباطات اورژانس 115، ثبت نشانی تماس‌گیرندگان بود که موجب اتلاف وقت در لحظات حیاتی فرایند کمک رسانی می‌شد، اما بهره‌گیری از این سامانه، زمان تلف شده را به میزان قابل ملاحظه ای کاهش خواهد داد.

بهمن‌آبادی همچنین به تأثیر این سامانه در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اشاره کرد و گفت: مشخص بودن موقعیت مکانی و نشانی تماس‌گیرندگان، نقشی مهم و بازدارنده در کاهش مزاحمت‌های تلفنی اورژانس 115 ایفا خواهد کرد.

وی بیان کرد: در حال حاضر این سامانه در استان تهران فعال است و طی 10 روز آینده در تمامی مراکز در سراسر کشور راه‌اندازی خواهد شد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه