logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. فرانسه با صدای آزادی، آزادی را خفه کرده است/ عدالت جویی نسل نو دامن دولتمردان فرانسوی را گرفته است
  2. "علی اف" صحنه گردان نمایش های صهیونیستی/ هراس دولت باکو از جمعیت ۹۷ درصدی مسلمان این کشور!
  3. نفس بیماران زیر بار گرانی دارو؛ وزارت بهداشت برای کاهش هزینه درمان چه کرده است؟
  4. نتانیاهو برای به‌تعویق‌انداختن انتخابات به دنبال راه‌اندازی جنگ است/ روابط ترامپ و نتانیاهو مانند گذشته نیست
  5. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  6. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  7. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  8. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  9. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  10. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  11. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  12. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  13. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  14. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  15. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  16. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  17. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  18. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  19. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  20. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!

کدام استان‌های کشور بارانی است؟

کدام استان‌های کشور بارانی است؟
رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی گفت: امروز و فردا (۱۶ و ۱۷ مهر) بارش باران در برخی استان‌ها و در نوار شرقی کشور وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز و فردا (۱۶ و ۱۷ مهر) در جنوب سیستان و بلوچستان، شمال و شرق هرمزگان و ارتفاعات کرمان افزایش ابر، وزش باد و گاهی رگبار و رعد و برق، چهارشنبه (۱۸ مهر) در سواحل دریای خزر و ارتفاعات البرز مرکزی افزایش ابر، وزش باد شمالی، کاهش دما و بارش پراکنده، پنجشنبه و جمعه (۱۹ و ۲۰ مهر) در ارتفاعات البرز مرکزی و سواحل دریای خزر افزایش ابر و بارش پراکنده و در مرکز و جنوب کرمان افزایش ابر، وزش باد شدید و رگبار و رعد و برق پیش‌بینی می‌شود.

او ادامه داد: دوشنبه و سه‌شنبه (۱۶ و ۱۷ مهر) در نوار شرقی کشور وزش باد شدید و احتمال رخداد گرد و خاک و در شمال استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، افزایش ابر و بارش پراکنده دور از انتظار نیست.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۱۷ مهر) صاف تا کمی ابری، گاهی وزش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۶ و ۲۸ درجه سانتیگراد و پس فردا (۱۸ مهر) صاف تا قسمتی ابری با وزش باد، گاهی افزایش باد و احتمال گرد و خاک با کمترین و بیشترین دمای ۱۷ و ۲۹ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای یک درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۳۸ درجه سانتیگراد خنک‌ ترین و گرم ‌ترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه