اخبار داغ
  1. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  2. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  3. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  4. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  5. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  6. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران چگونه صادر شد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  7. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  8. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  9. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  10. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  11. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  12. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  13. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  14. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  15. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  16. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  17. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  18. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  19. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  20. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل

آیت‌الله جنتی:

حزب‌الله قدرتمندانه در صحنه نبرد با صهیونیست‌ها حضور دارد

حزب‌الله قدرتمندانه در صحنه نبرد با صهیونیست‌ها حضور دارد
دبیر شورای نگهبان با تاکید بر اینکه رژیم صهیونیستی باید بداند که با ترور رهبران و فرماندهان جبهه مقاومت، نمی‌تواند راه و رسم مبارزه با ظلم را از بین ببرد، گفت: عملیات اخیر حزب‌الله لبنان علیه تیپ گولانی نشان داد که حزب‌الله زنده است و قدرتمندانه در حال دفاع از انسانیت و مبارزه با ظلم و تجاوزگری است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آیت‌الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان در ابتدای جلسه امروز چهارشنبه ۲۵ مهر ۱۴۰۳ این شورا با گرامیداشت سالروز وفات حضرت معصومه (س) که مصادف با روز دوشنبه بود، اظهار کرد: امیدوارم میزان آشنایی مردم ما و بخصوص جوانان، با ابعاد مختلف فردی و اجتماعی شخصیت این بانوی بزرگوار افزایش یابد.

وی خاطرنشان کرد: برخورداری حضرت معصومه (س) از مقام رفیع شفاعت و جایگاه عظیم ایشان نزد ائمه گرامی و علمای بزرگ اسلام، نشان‌دهنده ارزش والای دختران و زنان مومن در نگاه دین مبین اسلام است و اثبات می‌کند تعالیم اسلام امکان رشد همه‌جانبه تمام اقشار جامعه را فراهم آورده است.

آیت‌الله جنتی افزود: آن حضرت از مصادیق والای ولایتمداری و نیز مجاهدت در مسیر تبیین مفهوم ولایت هستند. رسیدن ایشان به مقامات بسیار بالای علمی و معنوی نشان می‌دهد خداوند استعداد رسیدن به قله‌های کمال را در وجود همه انسان‌ها به ودیعه نهاده و تنها راه رسیدن به این کمال، مجاهدت در مسیر حق است.

وی همچنین عنوان کرد: زیارت حرم حضرت معصومه (س) یک فرصت مغتنم عظیم معنوی است که شکرگذاری این نعمت، زیارت با معرفت است.

دبیر شورای نگهبان در ادامه صحبت‌هایش با اشاره به قضایای اخیر لبنان و فلسطین و جنایت‌هایی که رژیم‌صهیونیستی انجام می‌دهد، گفت: سکوت برخی از دولت‌های غربی و مجامع بین‌المللی در خصوص جنایت‌هایی که این رژیم متوحش انجام می‌دهد، تاسف‌بار است. لازم است تمامی ملت‌ها و دولت‌های مسلمان در این شرایط سخت در کنار مردم لبنان و فلسطین باشند.

وی خاطرنشان کرد: رژیم صهیونیستی باید بداند که با ترور رهبران و فرماندهان جبهه مقاومت، نمی‌تواند راه و رسم مبارزه با ظلم را از بین ببرد. عملیات اخیر حزب‌الله لبنان علیه تیپ گولانی نشان داد که حزب‌الله زنده است و قدرتمندانه در حال دفاع از انسانیت و مبارزه با ظلم و تجاوزگری است.

آیت‌الله جنتی در پایان صحبت‌هایش یاد و خاطره سردار شهید عباس نیلفروشان را که همراه با سیدحسن نصرالله به شهادت رسید، گرامی داشت و حضور مردم در مراسم‌های وداع و تشییع وی در ایران و عراق را نشانه همبستگی ملت‌های مسلمان و زنده بودن روحیه مقاومت و ایستادگی در میان این ملت‌ها دانست و عنوان کرد: بدون شک با اتحاد، همبستگی و مقاومت می‌توان نابودی رژیم صهیونیستی را رقم زد.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه