اخبار داغ
  1. بیانیه مجلس در محکومیت هتک حرمت قرآن در هلند
  2. ارتش و سپاه در کنار هم امنیت پایدار و اقتدار دفاعی ایران را رقم می‌زنند
  3. موافقت مجلس با کلیات لایحه اصلاح قانون سرباز قهرمان
  4. مجلس در جریان مذاکرات عمان است/هیچ اقدامی خارج از قانون انجام نمی شود
  5. رفع مشکلات خدمت سربازی متأهلین دانشگاه فرهنگیان
  6. پاسخ جهنمی در انتظار متجاوزان به یمن است
  7. حمایت معاونت علمی از پروژه‌های ساخت بار اول مناطق نفت‌خیز
  8. گفت‌وگوها با ایران خوب پیش می‌رود
  9. سیاست های خانم وزیر؛ به نام محرومان، به کام ثروتمندان
  10. مدعیان بلد بودن زبان دنیا میتینگ نقد و بررسی مذاکرات «عمان» به راه انداختند!/ مذاکرات برجام چاشنی جاسوسی داشت!
  11. جاسوس ها مذاکرات برجام را به سمت برد و باخت هدایت کردند/هرگونه تهدید نظامی ایران به زیان آمریکا خواهد بود
  12. خلأ قانونی مانع نظارت مؤثر؛ طرح مجلس برای مقابله با تخلفات شبکه نمایش خانگی
  13. ماجدی و جلالی؛ سرآشپزهای فاجعه‌ساز/ برای تیم فوتبال امید نگران هستیم!
  14. رمزگشایی از حرکات بدن هنگام مناجات؛ چرا در دعا دست‌ها را به آسمان می‌بریم؟
  15. آیا شبکه‌های اجتماعی برای نوجوانان خطرناک هستند؟ کدام کشورها در مقابله با شبکه‌های اجتماعی خبرساز شدند
  16. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  17. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  18. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  19. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  20. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟

دانا گزارش می دهد؛

7 اکتبر؛ کابوس طراحان خاورمیانه جدید/ نابودی رویای تبدیل شدن تل آویو به قطب اقتصادی شرق و غرب!

7 اکتبر؛ کابوس طراحان خاورمیانه جدید/ نابودی رویای تبدیل شدن تل آویو به قطب اقتصادی شرق و غرب!
رژیم صهیونیستی و حامیان نخست وزیر آن نه تنها نتوانستند خاورمیانه جدیدی رقم بزنند بلکه در جهنمی که حزب الله لبنان، گردان های القسام، مقاومت عراق و انصارالله یمن برای آن ساخته اند گرفتار شدند.

به گزارش خبرنگار سیاسی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه وقت ایالات متحده آمریکا در سال 2006 در حالی که حوادث ناشی از 11 سپتامبر، گریبان ملت های منطقه را گرفته بود طرح تشکیل خاورمیانه جدید با هدف تکه تکه کردن کشورها برای پایان دادن به درگیری های منطقه ای را مطرح کرد.

موضوعی که در بهبوحه شکل گیری بهار عربی در منطقه و آغاز معادلات جدید در خاورمیانه در فضای بین الملل به عنوان یک مسئله مهم دنبال شد. دخالت کشورهای غربی در خاورمیانه موجب شده بود که ناآرامی های منطقه از سوریه و دمشق تا لبنان و فلسطین و افغانستان و عراق دنباله دار شود و حالا وقت آن بود تا طرح خاورمیانه جدید به عنوان تنها راهکار برون رفت از آشفتگی ها دنبال شود.

آمریکا و اروپا با استفاده از بازوی رسانه ای و توان تمام عیار اپوزیسیون تلاش کرد با دامن زدن به اختلافات داخلی در ایران، اصلی ترین کانون تحولات منطقه و در عین حال مهمترین محور مقاومت در برابر غرب را دچار آشوب و بهم ریختگی کند؛ با این حال اما رهنمودهای رهبری و هوشیاری نیروهای مسلح و دستگاه های اطلاعاتی امنیتی این توطئه را اگرچه پر هزینه اما خنثی ساخت.

غرب بیش از 10 سال با گزاره تنش زایی و ایجاد آشوب و ناامنی در منطقه به بهانه ایجاد خاورمیانه جدید، تلاش کرد امنیت را برای تنها کانون قدرت خود در منطقه یعنی رژیم صهیونیستی حفظ کند.

جهنمی که جبهه مقاومت برای رژیم صهیونیستی طراحی کرد

خوش خیالی آمریکا و اروپا برای حفظ بقای رژیم صهیونیستی موجب شد، بنیامین نتانیاهو  از نقشه خاورمیانه جدید در سایه عادی‌سازی روابط تل‌آویو‌–‌ریاض پرده‌برداری کند.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در جریان سخنرانی در سازمان ملل نقشه ای از خاورمیانه با عنوان خاورمیانه جدید که محوریت آن بر دو موضوع کلیدی  یعنی «عادی‌سازی روابط عربستان‌–‌اسرائیل» و  «کریدور جدید»  هند به اروپا کشیده بود، به نمایش گذاشت.

خام خیالی صهیونیست ها در دستیابی به پروژه عادی سازی روابط و همچنین «پیمان ابراهیم» به عنوان بشارت‌دهنده عصر جدیدی از صلح در منطقه موجب شد که جریان مقاومت در عملیات تمام عیار 7 اکتبر، رویای صهیونیستی را به کابوس تبدیل کند.

نتانیاهو به دنبال آن بود که ایران را از روابط اقتصادی و سیاسی مهم دنیا حذف کند به گونه ای که با ایجاد کریدور جدید اقتصادی از هند به سمت اروپا ، مسیر مهم اقتصادی شرق به غرب را با جایگزین کردن عربستان و تل آویو به جای ایران شکل دهد و به این ترتیب ایران را درانزوای اقتصادی و سیاسی قرار داده و در عین حال تل آویو به پل اقتصادی و امنیتی شرق و غرب جهان تبدیل شود.

این رویا اما به دست جبهه مقاومت در جریان عملیات طوفان الاقصی به کابوسی برای طراحان خاورمیانه جدید تبدیل شد.

حالا رژیم صهیونیستی و حامیان نخست وزیر آن نه تنها نتوانستند خاورمیانه جدیدی رقم بزنند بلکه در جهنمی که حزب الله لبنان، گردان های القسام، مقاومت عراق، و انصارالله یمن برای آن ساخته اند گرفتار شدند.

هیچ کجای اسرائیل در برابر موشک های جبهه مقاومت در امان نیست و حالا دیگر هیچ قدرتی نمی تواند سرزمین های اشغالی را برای تبدیل شدن به قطب اقتصاد و سرمایه گذاری تقویت کند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه