اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

وزیر جهاد کشاورزی در حاشیه جلسه هیئت دولت:

ذخایر استراتژیک گندم در کشوربیشتر از مصوبات است

 ذخایر استراتژیک گندم در کشوربیشتر از مصوبات است
نوری قزلجه گفت: در تولید گندم تولیدمان کافی است و ذخایر استراتژیک هم بیشتر از مصوبات است و بازار هم از یک آرامش نسبی برخوردار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  «غلامرضا نوری قزلجه» امروز (چهارشنبه) در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران افزود: ما دام مازاد آماده پروار زیادی برای کشتار در کشور داریم ضمن اینکه روند منظم تامین ارز و تامین کالاهای اساسی ادامه دارد.

وی خاطرنشان کرد: در تولید گندم تولیدمان کافی است و ذخایر استراتژیک هم بیشتر از مصوبات است و بازار هم از یک آرامش نسبی برخوردار است.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: در بحث ثبت سفارش‌ها برای آنکه دور از خطا و امضای طلایی انجام شود تلاش شده سیستمی کارها انجام شود اگر چه هر سیستمی ممکن است ایراد و اشکال داشته باشد.

نوری قزلجه گفت: به دنبال رفع مشکلات سیستم هستیم و این هیچ ارتباطی به بازار و تامین کالا ندارد بلکه دولت در تلاش است بازار به سمت شفافیت بیشتر حرکت کند تا کمترین هزینه بر کشور تحمیل شود.

وی در ادامه اظهار داشت: کشورهای آفریقایی در اولویت قرار گرفته اند و نخستین کمیسیون با این کشورها در دولت چهاردهم بعد از ۱۶ سال آنجا برگزار شد.

نوری قزلجه افزود: این کمیسیون دستاوردهای خوبی داشت و حدود ۱۱ مورد قرارداد و تفاهم‌نامه امضا شد که بخشی از آنها را بخش خصوصی و بازرگانان انجام دادند.

وزیر جهاد گفت: بخشی را هم بخش دولتی انجام داد و در مجموع اقدام‌های خوبی صورت گرفت.

نوری قزلجه ادامه داد: اسناد خوبی در حوزه روابط دو کشور امضا شد که براساس آن قرار شد سفارتخانه تانزانیا در کشورمان افتتاح شود.

وی لغو روادید و تسهیل صدور روادید را از دیگر موارد دانست و افزود: با توجه به ظرفیت‌هایی که آنجا هست و دروازه شرق آفریقا خوانده می شود، هفت تا هشت کشور دیگر آفریقایی از تانزانیا برای ارتباط با جهان استفاده می کنند که اهمیت این کشور  را نشان می‌دهد.

وزیر جهاد کشاورزی خاطرنشان کرد: برگزاری این کمیسیون موفقیت آمیز بود و امید است بخش خصوصی و بازرگانان ما بتوانند قراردادها را پیگیری کرده و دنبال قراردادهای جدید باشند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه