logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  2. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  3. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  4. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  5. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  6. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  7. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  8. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  9. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  10. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  11. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  12. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  13. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  14. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  15. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  16. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  17. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  18. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  19. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  20. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!

وزیر دفاع در گفتگو با تهران پرس مطرح کرد:

جواب دندان‌شکن ایران در انتظار رژیم صهیونیستی

جواب دندان‌شکن ایران در انتظار رژیم صهیونیستی
وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح گفت: رژیم صهیونیستی، آمریکا و اروپا مورد رصد نیرو‌های مقاومت قرار دارند و باید بدانند در صورت ماجراجویی و شیطنت به بدترین وضع جواب دندان‌شکن دریافت خواهند کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ امیر عزیز نصیرزاده در گفتگو با خبرنگار گروه سیاسی پایگاه خبری- تحلیلی «تهران پرس» با اشاره به اینکه صهیونیست‌ها در چندقدمی تله مرگ هستند، گفت: محو رژیم صهیونیستی نزدیک است؛ آنان می‌دانند نه راه پیش دارند و نه راه پس.

وی در سئوالی مبنی بر اینکه با وجود اینکه ارتش رژیم صهیونیستی می‌داند که آخر راه قتل و جنایت؛ افتادن در دره مرگ است، افزود: آنان قطع به یقین می‌دانند نابودشدنی هستند به‎همین دلیل ترفند‌های مختلف وحشیانه خود رابرای بازگشت به قدرت به نمایش گذاشته‌اند. 

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین به شهادت چهارتن از کارکنان پدافند هوایی ارتش در پی اقدام اخیر صهیونیست‌ها اشاره کرد و گفت: اقدام اخیر رژیم غاصب صهیونیستی منجر به شهادت چهارنفر از پرسنل غیور و شجاع پدافند هوایی ارتش همیشه سرافراز شد.

وی یادآور شد: دشمنان بدانند که زمین، هوا و دریا زیر رصد دقیق نیرو‌های انقلابی ما است؛ هرکسی که می‌خواهد باشد، چه رژیم صهیونیستی، چه آمریکا و چه اروپا مورد رصد نیرو‌های مقاومت قرار دارند و باید بدانند در صورت ماجراجویی و شیطنت به بدترین وضع جواب دندان‌شکن دریافت خواهند کرد.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح همچنین در ادامه سخنانش به جمعه نصر اشاره کرد و گفت: نماز نصر که توسط رهبر حکیم انقلاب اسلامی برپا شد، روشن‌ترین جلوه اتحاد و اقتدار ملی بود. 

امیر نصیرزاده اظهارداشت: در جمعه نصر زن و مرد، پیر و جوان با سلیقه‌های سیاسی مختلف برای حفظ کیان وطن، پشت سر رهبری حکیم و شجاع نماز وحدت خواندند و جمعه تاریخی نصر را برای ایرانی اسلامی رقم زدند و دنیا شاهد بود که ایران ما به پشتوانه وجود رهبری انقلابی و با درایت و ملتی هوشمند و با غیرت، قوی و سربلند است و نیرو‌های مسلح به پشتوانه این دو نعمت دل‌گرم و قدرتمند هستند.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح ادامه داد: جمعه نصر اولتیماتومی به دشمن و رژیم‌های استکباری بود و به دشمنان فهماند ایران کشوری با اقتدار است. 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه