logo
پنج‌شنبه 23 مهر 1405 | پنجشنبه 15 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  2. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  3. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  4. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  5. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  6. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  7. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  8. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  9. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  10. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  11. سیستم طاغوتی نمایش در ایران
  12. آقای ظریف؛ مذاکرات شما جنگ را به کشور تحمیل کرد، آدرس غلط ندهید/ ایران درحال امتیازدهی بود که آمریکا جنگ را انتخاب کرد!
  13. اوکراین و اروپا برای ترامپ اولویت ندارد/ گازوئيل روسیه به این زودی ها به آمریکا نمی رسد
  14. زنگ خطر جمعیتی در ایران؛ از کاهش موالید تا شتاب سالمندی
  15. جام جهان‌نما؛ حافظ و معماری رندی، معنا و زمانه
  16. دیوان کیفری بین‌المللی زیر ضرب تحریم‌های آمریکا؛ پرونده نتانیاهو در کانون تقابل
  17. چند پرسش کلیدی درباره قرارداد یاسر آسانی و استقلال/ اثر حقوقی یک قرارداد مبهم؛ لطفا شفاف سازی کنید
  18. مقصر تولید فیلم‌هایی چون «خانم والده» چه کسانی هستند؟
  19. "مهسا" اسم رمز آشوب بود، اما "افتخاری" افتخار سيستان/ سلبریتی ها و رسوایی سکوت در برابر ترور یک زن ایرانی!
  20. دست یاری دراز کردن عربستان به سمت کشورهای‌دیگر اعتراف به ناتوانی در برابر انصارالله است/ مقامات سعودی دچار افسردگی شدند

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند؛

زخمی شدن 19 صهیونیست در حمله موشکی مقاومت اسلامی لبنان

زخمی شدن  19 صهیونیست در حمله موشکی مقاومت اسلامی لبنان
رسانه‌های رژیم صیهونیستی اعلام کردند که مقاومت اسلامی لبنان بامداد امروز شنبه تل‌آویو و مناطق اطراف آن را با موشک هدف قرار داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از شبکه المیادین، رسانه‌های رژیم صیهونیستی اعلام کردند که مقاومت اسلامی لبنان بامداد امروز شنبه تل‌آویو و مناطق اطراف آن را با موشک هدف قرار داد.

ارتش رژیم صهیونیستی ادعا کرد که دو فروند از سه فروند موشک‌ شلیک شده را رهگیری کرد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کردند که یک موشک به ساختمانی در شهرک الطیره در مرکز سرزمین های اشغالی اصابت کرد و بر اثر آن ۱۹ صهیونیست زخمی شدند.

این رسانه‌ها همچنین از اصابت یکی دیگر از موشک‌ها به منطقه «شارون» در عمق تل آویو خبر دادند و اذعان کردند که این حمله خسارات سنگینی در پی داشته است.

پیشتر رسانه‌های رژیم صهیونیستی از به صدا درآمدن آژیرهای خطر در تل آویو و مناطق اطراف آن خبر داده بودند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی بامداد امروز اعلام کرده بودند که همزمان با به صدا درآمدن آژیرهای خطر، سامانه‌های پدافندی در حال تلاش برای مقابله با موشک‌های شلیک شده به این منطقه هستند.

ارتش رژیم صهیونیستی از دوشنبه دوم مهر حملات گسترده به مناطق مختلف جنوب لبنان را آغاز کرد.

حزب‌الله لبنان در مقابل هدف قرار گرفتن غیرنظامیان در این کشور سکوت نکرد، بلکه از همان دقایق اولیه، عملیات‌های متعدد علیه مواضع و شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال فلسطین اشغالی را در دستور کار قرار داد و طی روزها و ساعت‌های گذشته با پرتاب صدها موشک، مواضع ارتش رژیم صهیونیستی را موشک باران کرده است و همچنان به شکار نظامیان و ادوات زرهی اشغالگران در نبرد زمینی ادامه می‌دهد.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه