معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام:
امنیت پایدار امروز ثمره وحدت میان اقوام و مذاهب مختلف در کشور است
حجت الاسلام نظری اظهار داشت: ملت منسجم ایران اسلامی هرگز نباید بهانه ای دست دشمنان بدهند و همواره وحدت و هم دلی و انسجام خود را که مایه اقتدار کشور شده است حفظ نمایند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانابه نقل از ایلام رصد “حجت الاسلام سجاد نظری”معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام در گفتگویی ضمن تبریک فرارسیدن میلاد پیامبر نور و رحمت حضرت محمد(ص) و گرامیداشت هفته وحدت در اهمیت وحدت از منظر قرآن کریم اظهار داشت: در قرآن کریم به عبرت گرفتن از سرنوشت افراد سفارش فراوان شده است به طوری که چندین بار آیه ی «فعتبروا یا اولی الابصار» عبرت بگیریدای صاحبان بصیرت و عقل آمده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ایلام رصد ,وی افزود: با رصد شرایط کشورهای خاورمیانه به روشنی نمایان است که یکی از نکاتی که همیشه باعث سوء استفاده دشمنان شده است تفرقه میان شیعه و سنی و عدم وحدت میان مسلمانان بوده است.
حجت الاسلام نظری اظهار داشت: عدم وجود این وحدت را امروزه می توانیم در کشورهای عراق و سوریه ببینیم.
معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام گفت: دشمن همواره توانسته است از عدم این وحدت و وجود تفرقه و اختلاف نظر میان مذاهب مختلف جامعه اسلامی به نفع مقاصد شوم خویش استفاده نماید.
وی به وجود پیوند عمیق میان ملت ایران اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای قومیت ها و مذاهب مختلف اعم از شیعه و سنی است شایسته است که مردم فهیم ما نیز از کشورهای همسایه عبرت گرفته و تجربه ای در راستای هم دلی و وحدت میان آنان باشد.
حجت الاسلام نظری بیان داشت: ملت منسجم ایران اسلامی هرگز نباید بهانه ای دست دشمنان بدهند و همواره وحدت و هم دلی و انسجام خود را که مایه اقتدار کشور شده است حفظ نمایند.
این مسئول فرهنگی با تأکید بر لزوم وحدت میان شیعه و سنی خاطر نشان کرد: این وحدت به این معنا نیست که ما از اعتقادات خود دست بکشیم یا بخواهیم دیگران از اعتقادات خود دست بکشند بلکه تأکید بر نقاط مشترک و نزدیک شدن به سرچشمه های اعتقادی مدنظر است.
حجت الاسلام نظری به لزوم پاسخگویی به شبهات بین مذاهب تأکید و یادآورشد: بحث های اعتقادی میان مذاهب گوناگون باید در محیط های علمی و بین صاحب نظران صورت گیرد تا ضمن حفظ احترام و حقانیت مذاهب، بهانه ای برای سوء استفاده دشمنان و خدشه وارد کردن به همبستگی و وحدت ملی نباشد.
وی با اهمیت دانستن حفظ وحدت در راستای پیشبرد اهداف و ارزش های والای اسلامی در جهان به ثمره این انسجام و وفاق ملی در ایران اشاره و گفت: وحدت بین اقوام و مذاهب در کشور باعث به وجود آمدن عنصر مهمی به نام امنیت پایدار شده است.
معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام عامل وحدت را مانع نفوذ دشمنان در میان مسلمانان دانست و تأکید کرد: وحدت و همبستگی و وفاق ملی باعث جلوگیری از بروز اختلاف و درگیری و موجب هم گرائی فکری و اعتقادی در جامعه اسلامی خواهد شد.
انتهای پیام/ش
وی افزود: با رصد شرایط کشورهای خاورمیانه به روشنی نمایان است که یکی از نکاتی که همیشه باعث سوء استفاده دشمنان شده است تفرقه میان شیعه و سنی و عدم وحدت میان مسلمانان بوده است.
,حجت الاسلام نظری اظهار داشت: عدم وجود این وحدت را امروزه می توانیم در کشورهای عراق و سوریه ببینیم.
,معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام گفت: دشمن همواره توانسته است از عدم این وحدت و وجود تفرقه و اختلاف نظر میان مذاهب مختلف جامعه اسلامی به نفع مقاصد شوم خویش استفاده نماید.
,وی به وجود پیوند عمیق میان ملت ایران اشاره و تصریح کرد: با توجه به اینکه جمهوری اسلامی ایران دارای قومیت ها و مذاهب مختلف اعم از شیعه و سنی است شایسته است که مردم فهیم ما نیز از کشورهای همسایه عبرت گرفته و تجربه ای در راستای هم دلی و وحدت میان آنان باشد.
,حجت الاسلام نظری بیان داشت: ملت منسجم ایران اسلامی هرگز نباید بهانه ای دست دشمنان بدهند و همواره وحدت و هم دلی و انسجام خود را که مایه اقتدار کشور شده است حفظ نمایند.
,این مسئول فرهنگی با تأکید بر لزوم وحدت میان شیعه و سنی خاطر نشان کرد: این وحدت به این معنا نیست که ما از اعتقادات خود دست بکشیم یا بخواهیم دیگران از اعتقادات خود دست بکشند بلکه تأکید بر نقاط مشترک و نزدیک شدن به سرچشمه های اعتقادی مدنظر است.
,حجت الاسلام نظری به لزوم پاسخگویی به شبهات بین مذاهب تأکید و یادآورشد: بحث های اعتقادی میان مذاهب گوناگون باید در محیط های علمی و بین صاحب نظران صورت گیرد تا ضمن حفظ احترام و حقانیت مذاهب، بهانه ای برای سوء استفاده دشمنان و خدشه وارد کردن به همبستگی و وحدت ملی نباشد.
,وی با اهمیت دانستن حفظ وحدت در راستای پیشبرد اهداف و ارزش های والای اسلامی در جهان به ثمره این انسجام و وفاق ملی در ایران اشاره و گفت: وحدت بین اقوام و مذاهب در کشور باعث به وجود آمدن عنصر مهمی به نام امنیت پایدار شده است.
,معاونت فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه آزاد ایلام عامل وحدت را مانع نفوذ دشمنان در میان مسلمانان دانست و تأکید کرد: وحدت و همبستگی و وفاق ملی باعث جلوگیری از بروز اختلاف و درگیری و موجب هم گرائی فکری و اعتقادی در جامعه اسلامی خواهد شد.
,انتهای پیام/ش
,]
ارسال دیدگاه