اخبار داغ
  1. تنش‌های تجاری ترامپ قیمت انس جهانی طلا را صعودی کرد
  2. گیشه سینمای ایران در سومین هفته فروردین ۱۴۰۴؛ «دایناسور» همچنان صدرنشین
  3. وزارت بهداشت نباید مصوبه افزایش ظرفیت پزشکی را لغو کند
  4. هشدار رئیس مجلس در خصوص بحران مسکن و معیشت خانواده‌ها/ فشار مضاعف بر دوش مستأجران
  5. نفوذ در سیستم اطلاع رسانی دولت یا کار نابلدی!/ آیا جریانی خاص سکان اطلاع رسانی در دولت چهاردهم را به دست گرفته است؟
  6. تراکتور بر رده بیست‌ویک آسیا/ صدرنشین ایران؛ برترین تیم ایرانی جهان
  7. هفته سرنوشت‌ساز فوتبال ملی؛ در انتظار معرفی سرمربی تیم فوتبال امید
  8. لیگ برتر فوتبال| فولاد انتقام گرفت/ استقلالِ بوژیوویچ؛ هیچِ هیچِ هیچ!
  9. سرلشکر سلامی: شهید صیادشیرازی یک فرمانده کامل بود و الگویی برای ماست
  10. آرایش های نظامی منطقه نشان دهنده قدرت و اقتدار نیروهای مسلح است
  11. صیادِ دل‌ها، فرمانده‌ی بی‌مرز/ روایتی از زندگی تا پرواز
  12. آغاز خاموشی‌های برقی، زودتر از سال‌های گذشته/ چالش‌ها و راهکارها
  13. مجمع تشخیص مصلحت هفته آینده CFT و پالرمو را بررسی می‌کند
  14. ارز واردات خودرو مجدداً به ۳ میلیارد دلار افزایش یافت
  15. حل مشکلات کشور در گرو تحقق شعار سال است
  16. دانشمندان ما را ترور می‌کنند که جلوی پیشرفت ما را بگیرند
  17. یک جریان شناخته شده تلاش می کند سیستم اطلاع رسانی دولت را در دست بگیرد/ انتقام خون شهید سلیمانی مطالبه رهبری است نه روزنامه کیهان!
  18. بازدید پزشکیان از نمایشگاه دستاوردهای صنعت هسته‌ای کشور
  19. لزوم همکاری مشترک‌ شهرداری و سپاه تهران بزرگ برای حل مشکلات پایتخت
  20. مذاکرات مسقط آزمون سنجش جدیت آمریکاست

ترامپ به کاخ سفید بازگشت

ترامپ به کاخ سفید بازگشت
نتایج انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا به تدریج منتشر می‌شود و ۲ نامزد دموکرات و جمهوریخواه تعدادی کالج انتخاباتی به دست آورده‌اند و باید حداقل حدنصاب ۲۷۰ رای را بشکنند تا بتوانند وارد کاخ سفید شوند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ انتخابات ریاست جمهوری و کنگره آمریکا روز سه‌شنبه رسما آغاز شد و از آنجایی که پیش‌بینی می‌شود رقابت نزدیکی در پیش باشد، مقامات خواستار صبر و بردباری رای‌دهندگان حین شمارش آراء شده‌اند و هشدار می‌دهند که تعیین تکلیف فرد برنده ممکن است چند روز زمان ببرد.

مردم آمریکا برای انتخاب رئیس‌جمهور بعدی کشورشان و همچنین انتخاب ۴۳۵ عضو مجلس نمایندگان و ۳۴ عضو مجلس سنای آمریکا که روی هم کنگره ایالات متحده را تشکیل می‌دهند، به پای صندوق‌های رای رفتند. در سیستم ایالات متحده، شهروندان مستقیما به رئیس‌جمهور خودشان رأی نمی‌دهند. در عوض، آرای آنها ۵۳۸ عضو گروهی به نام «الکترال کالج» یا «کالج انتخاباتی» را انتخاب می‌کند که سپس رئیس و معاون رئیس‌جمهور را برمی‌گزیند.

«کامالا هریس» معاون دموکرات رئیس‌جمهور آمریکا و رقیب جمهوری‌خواه او «دونالد ترامپ» برای به دست آوردن حداقل ۲۷۰ رای کالج انتخاباتی که دریافت کلیدهای کاخ سفید را تضمین می‌کند، رقابت می‌کنند.

پس از بسته‌شدن صندوق‌های رأی‌گیری در چند ایالت آمریکا و آغاز شمارش آرا،  نتایج آرای «کامالا هریس» نامزد دموکرات‌ها و «دونالد ترامپ» نامزد جمهوری‌خواهان در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا در حال انتشار است و تکمیل می‌شود.

رسانه‌های آمریکا اعلام کردند که آخرین شمارش آرای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا نشان می‌دهد که دونالد ترامپ، آرای الکترال نامزد جمهوری‌خواهان به ۲۷۰ رای رسیده و با این حساب «دونالد ترامپ» به عنوان چهل‌وهفتمین رئیس‌جمهور آمریکا انتخاب شده است.

نامزد پیروز در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باید حداقل ۲۷۰ رای الکترال از ۵۳۸ رای الکترال کسب کند.

دونالد ترامپ با کسب ۲۷۷ رأی الکترال و پیروزی در ایالت‌های کلیدی پنسیلوانیا و ویسکانسین، از حد نصاب لازم برای پیروزی عبور کرده است.

فاکس نیوز، رسانه حامی ترامپ اعلام کرد وی پیروز نهایی انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا شده است.

ترامپ در جمع هوادارانش در فلوریدا اعلام پیروزی کرد و ضمن تشکر از هوادارانش گفت: «این یک پیروزی سیاسی است که کشور ما قبلاً هرگز آن را ندیده است و ما از مردم آمریکا به خاطر افتخار انتخاب مجدد من به عنوان رئیس جمهور تشکر می‌کنیم.»

او در این نشست خبری که با حضور اعضای خانواده او در پالم بیچ فلوریدا برگزار شد، اعلام کرد که به عنوان چهل و هفتمین رئیس‌جمهور این کشور کار خود را آغاز خواهد کرد.

نامزد جمهوری‌خواهان گفت: «افزودن بر پیروزی در ایالت‌های کلیدی مثل کارولینای شمالی و جورجیا، در دیگر ایالت‌ها هم پیروز می‌شویم و به ۳۵۰ رای الکترال می‌رسیم. آسان‌ترین کار همین بود، راه دیگری برای پیروزی نبود، باید همه را می‌بردیم، در رای مردمی هم پیروز شدیم که فوق‌العاده است.»

ترامپ گفت: «کنترل سنا را در دست گرفتیم که فوق العاده است. کنترل مجلس نمایندگان را نیز حفظ خواهیم کرد.»

وی البته به مشکلات آمریکا اشاره کرد و گفت : «ما کشوری هستیم که به شدت به کمک نیاز داریم و ما در کنار هم مشکلات را برطرف می‌کنیم. من هر روز برای شما خواهم جنگید و از پا نخواهم نشست. این دوران طلایی آمریکاست و به ما اجازه خواهد داد تا آمریکا را دوباره سرافراز سازیم. ما مسیر کشور را تغییر خواهیم داد و ویژه بودن را به آمریکا باز می‌گردانیم. باید دوباره مرز‌ها را بست تا مهاجران به صورت قانونی به آمریکا وارد شوند.»

کوین مک‌کارتی، رئیس مجلس نمایندگان آمریکا، نیز با اشاره به نتایج اولیه، اعلام کرد: «ترامپ اکنون رئیس‌جمهور ماست.»

هم اکنون هواداران دونالد ترامپ در فلوریدا جمع شده‌اند و انتظار دارند او به زودی برایشان سخنرانی کند. ایلان ماسک یکی از حاضران در محل است.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه