logo
شنبه 25 مهر 1405 | شنبه 17 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

عراقچی

مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه به هم نزدیک است/ توافق ایران و پاکستان برای تشدید مقابله با گروهک‌های تروریستی

مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه به هم نزدیک است/ توافق ایران و پاکستان برای تشدید مقابله با گروهک‌های تروریستی
وزیر امور خارجه ایران گفت: خوشبختانه مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه بسیار با هم هماهنگی دارد و به هم نزدیک است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ «سید عباس عراقچی» وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران در پایان سفر به پاکستان و دیدار با مقام‌های ارشد این کشور، در جمع خبرنگاران درباره سفر خود به پاکستان گفت: روز بسیار خوبی در سفر به اسلام‌آباد بود، ملاقات‌های بسیار خوبی انجام شد و توافقات بسیار خوبی هم صورت گرفت. ما هم درباره منطقه تبادل‌نظر داشتیم و خوشبختانه مواضع ایران و پاکستان نسبت به تحولات منطقه بسیار با هم هماهنگی دارد و به هم نزدیک است.

وزیر خارجه ایران گفت: محکومیتی که رژیم صهیونیستی در پاکستان توسط مقامات دولت، مردم و رسانه‌ها دیده بی‌نظیر است.

وی تصریح کرد: در خصوص ضرورت توقف حملات رژیم صهیونیستی و توقف جنایاتی که در حال انجام است، اشتراک مواضع وجود دارد و ما تصمیم گرفتیم در مجامع مختلف بین‌المللی از جمله در اجلاس سازمان همکاری اسلامی که هفته آینده برگزار خواهد شد، هدف خود که توقف جنایات رژیم صهیونیستی است را با جدیت بیشتری دنبال کنیم.

رایزنی درباره افغانستان و مبارزه با گروهک‌ها

عراقچی با بیان اینکه «در خصوص منطقه نیز تبادل‌نظر زیادی شد»، گفت: هم بحث افغانستان و هم بحث مقابله با پدیده تروریسم که در مرزهای ۲ کشور وجود دارد و ضرورت هماهنگی ۲ کشور برای مقابله این پدیده که هر ۲ طرف ارتباط نزدیکی بین این گروهک‌ها و رژیم صهیونیستی قائل هستیم و نشانه آن نیز این بود که همان روزی که رژیم صهیونیستی اقدام به حمله تجاوزکارانه به ایران کرد، در همان لحظات گروه‌های تروریستی هم فعال شدند و متأسفانه ۱۰ نفر از نیروهای انتظامی ما را به شهادت رساندند. این موضوع باعث تأسف است اما هماهنگی بین این ۲ مورد را نشان می‌دهد.

وزیر خارجه ایران گفت: همین اعتقاد را دوستان ما در دولت پاکستان داشتند و ما تصمیم گرفتیم که ان‌شاءالله به اقدامات خود در مقابله با این گروهک‌های تروریستی شدت ببخشیم و هماهنگی بیشتری داشته باشیم.

عراقچی با اشاره به اینکه در خصوص روابط دوجانبه هم بحث‌های مفصلی صورت گرفت، گفت: زمینه‌های همکاری زیادی بین ۲ کشور در حوزه‌های اقتصادی، سیاسی، فرهنگی و اجتماعی وجود دارد و روابط مردمی بین ۲ کشور، یک رابطه زنده و بسیار خوبی است.

روابط مردمی ایران و پاکستان

وی با اشاره به نشست با نخبگان پاکستانی گفت: این نشست بیانگر دیدگاه‌های مردم پاکستان بود و بسیار امیدبخش است، نسبت به اینکه روابط ۲ کشور از جنبه مردمی در موقعیت بسیار خوبی قرار دارد. روابط ۲ دولت نیز همین‌طور است، البته فرازونشیب‌ها و اختلاف‌نظرهایی وجود دارد که طبیعی است اما با روحیه هماهنگی و همکاری که بین ۲ طرف وجود دارد، قطعاً قابل حل‌وفصل است.

وزیر خارجه ایران در پایان گفت: در مجموع، سفر بسیار خوبی بود و من بسیار امیدوارتر از گذشته از این سفر بازمی‌گردم و حتماً توافقاتی که در این سفر انجام شد، برای ارتباطات بیشتر در حوزه‌های مختلف اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی بین ۲ کشور را ان‌شاءالله پیگیری خواهیم کرد و نتایج آن را خواهیم دید.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه