اخبار داغ
  1. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  2. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  3. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  4. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  5. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  6. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  7. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  8. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل
  9. وقتی ایران از تریبون تهدید عبور کرد؛ پاسخ قاطع تهران به نمایش جنگ‌طلبانه ترامپ در سازمان ملل
  10. پیام رهبر معظم انقلاب در پی ارتحال حضرت آیت‌الله‌العظمی شبیری
  11. رئیس‌جمهور به نیویورک سفر کرد
  12. متحدان واشنگتن پس از جنگ با ایران؛ به دنبال گزینه‌های مستقل
  13. روایتی از ۳۱ شهریور ۱۳۵۹؛ روزی که آسمان بوی باروت گرفت و خاک، آغوش غیرت شد
  14. چرا آموزش برای خانواده‌های کارگری به کابوس تبدیل شده است؟
  15. تهدیدهای ترامپ عملیات روانی است/ گلوی ترامپ را در تنگه هرمز می فشاریم
  16. گرداب غرب آسیا ترامپ را خواهد بلعید/ چرا سگ زرد دوباره ایران را تهدید کرده است؟
  17. کلیات طرح افزایش اعتبار کالابرگ تصویب شد
  18. طعم تلخ شکست‌های بیشتر را بر متجاوزان خواهیم چشاند
  19. کشف حدود ۶ تن انواع مواد مخدر از ابتدای سال/ ۱۰۹ باند مواد مخدر متلاشی شد
  20. نقدی بر مجموعه‌ی «مرد 3000 چهره»/ پایان ساعت‌های خوش مدیری در تلویزیون

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا:

شهدا بسترسازان ظهور هستند

شهدا بسترسازان ظهور هستند
رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا پیام شهدا را دعوت به ولایت، وحدت و برائت از فتنه ذکر کرد و گفت: شهدای ما بسترسازان ظهور هستند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام سید علیرضا ادیانی در مراسم هفتمین روز شهادت شهید والامقام امیر محمد شمسی که در مسجد امام خمینی روستای قادیکلا قائمشهر برگزار شد، اظهار داشت: اجتماع باشکوه برای تکریم و تجلیل یکی از هزاران آلاله شهید راه امنیت است، در عین اینکه این شهدا برای ما مایه افتخار هستند، باید عرض کنم در مقابل این آسمانی‌ها خاضعانه احساس شرمندگی می‌کنم و به سهم خودم از طرف فرماندهی کل انتظامی جمهوری اسلامی ایران نسبت به خانواده محترم شهید عزیزمان امیر محمد شمسی از یک سو تبریک و فقدان این عزیز را تسلیت عرض می‌کنم.

وی گفت: انقلاب اسلامی ایران از آنجایی که یک نه بزرگ در مقابل استکبار بود و از روز نخست حرکت این انقلاب چون با تکیه بر آموزه‌های دینی و رهبری یک مرجع دینی آغاز شد و با وحدت تمام هم با مستبدان عالم و هم با مستکبران عالم در مبارزه بوده است.

حجت الاسلام ادیانی پیام شهدا را دعوت به ولایت، وحدت و برائت از فتنه دانست و افزود: این نظام با خون شهدا پا گرفت و قداست یافت، ما وام دار این شهیدان هستیم شهدای ما در مکتب اسلام درس خواندند و به ائمه (ع) درس پس دادند و با خون خود نشان دادند دانش آموختگان ممتازی بودند.

وی افزود: مردم مازندران از قبل انقلاب اسلامی تاکنون در خدمت اسلام و انقلاب بوده‌اند و شهدای بزرگی تقدیم کرده‌اند، امروز هم شهادت این جوان که در عرصه تأمین نظم و امنیت با شجاعت به افتخار شهادت نائل گردید مبین این امر است و شما مردم ولایتمداری که با حضور حماسی و با شکوه خود همواره محافل و مجالسی که با نام شهدا اقامه می‌شود را رونق می‌بخشید.

نماینده ولی فقیه در انتظامی کشور، تصریح کرد: شعار و عمل شهدا، عمل به دستورات ولایت بود، کارکنان انتظامی با سرلوحه قرار دادن سیره و روش شهدا می‌توانند به قله عزت و افتخار صعود کنند و در مقابل استکبار جهانی ایستادگی کنند.

رئیس سازمان عقیدتی سیاسی فراجا، ادامه داد: شهدای ما سربازان بسترساز ظهور هستند که تحت فرمان ولی فقیه در راه اسلام و تأمین امنیت جامعه اسلامی شهید شدند، ما با این شهادت‌ها مصمم‌تر می‌شویم و این راه را تا ظهور حضرت ولی عصر (عج) ادامه می‌دهیم.

حجت الاسلام ادیانی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اهمیت مقابله با جنگ روانی دشمن، اظهار داشت؛ مقام معظم رهبری (مدظله العالی) از مسئولان خواستند با جدیت از امنیت روانی جامعه حراست کنند و افزودند که دشمن در تلاش است با استفاده از رسانه‌ها و فضای مجازی، ارزش‌های جامعه ایمانی را تضعیف کند.

 

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه