logo
یک‌شنبه 26 مهر 1405 | یکشنبه 18 اكتبر 2026 |
اخبار داغ
  1. "اخلاقی" با رأی بالا به عنوان وزیر دفاع انتخاب خواهد شد
  2. عاقبت سرپیچی کشتی‌ها از مقررات ایرانی تنگه هرمز سوختن است
  3. از خروش مجید مجیدی علیه جنایات غرب تا غفلت لاله مرزبان در ونیز
  4. به نام سوارکاری، به کام اسپانسرها و اینفلوئنسرها!/ وقتی یک مسابقه ورزشی جولانگاه بلاگرها شد
  5. شکاف عمیق در گیشه سینما؛ جولان کمدی‌های میلیاردی
  6. سکوت مجامع بین الملل در برابر سرکوب‌ حجاب در باکو نشانه استاندارهای دوگانه غرب است/ پایه های حکومت "علی اف" به زودی خواهد شکست
  7. اعتراف "اوباما" به خباثت مذاکراتی آمریکا/ غربگراها همچنان در پی سیاست تسلیم!
  8. انتخابات زیر سایه جنگ؛ قمار نظامی ترامپ و نتانیاهو چه هزینه‌ای دارد؟
  9. آمریکا با وارونه‌نمایی واقعیت‌ها به دنبال پیروزی در جنگ روایت‌ها است
  10. وقتی شعارهای توسعه به ابتذال و رکود ختم شد/ از بیم و امید تا سقوط گیشه و محتوا
  11. پالس غربگراها به دشمن برای فشار به ملت! /از ورثه "هاشمی‌رفسنجانی" تا "ظریف" به دنبال عقب نشینی ملت در برابر آمریکا!
  12. انزوای ایران یا شکست راهبردی آمریکا؟
  13. قلعه‌نویی: دلیلی برای تغییر همکارانم نمی‌بینم/ هیچ وساطتی برای بیرانوند نمی‌کنم
  14. آیا پلتفرم‌ها قصه را قربانی الگوریتم‌های شبکه‌های اجتماعی کرده‌اند؟
  15. آقای روبیو؛ تاریخ بخوانید تا بفهمید دشمنان ایران چگونه زانو می زنند/ طعم تلخ شکست را به شما خواهیم چشاند
  16. چرا ناتوانی عربستان در برابر انصارالله یمن آشکار شد؟/ شکست رژیم سعودی در چند جبهه!
  17. مذاکرات دمشق و تل‌آویو زیر سایه تداوم اشغال؛ توافق امنیتی در هاله‌ای از ابهام
  18. توهم فروشی 105 دلاری بازار کاغذی؛ نفت فیزیکی از ۱۵۰ دلار گذشت
  19. گمانه‌زنی ممنوع؛ لطفا تکلیف این پرونده را سریعتر روشن کنید/ آسانی، استقلال و سه پرسش مهم
  20. سیستم طاغوتی نمایش در ایران

المیادین در گزارش خود اظهار کرد؛

ادعای صهیونیست‌ها درباره موضع قطر نسبت به حماس صحت ندارد

ادعای صهیونیست‌ها درباره موضع قطر نسبت به حماس صحت ندارد
شبکه المیادین به نقل از یک منبع گزارش داد که ادعای اخیر رسانه‌های رژیم صهیونیستی درباره موضع کشور قطر نسبت به جنبش حماس صحت ندارد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ در پی انتشار اخباری در رسانه های رژیم صهیونیستی مبنی بر تصمیم دولت قطر برای اخراج رهبران جنبش حماس از این کشور، شبکه المیادین به نقل از منابع خاص خود بدون ذکر نام گزارش داد: مطالب منتشر شده در رسانه های صهیونیستی مبنی بر اینکه (رهبران) حماس دیگر مورد پذیرش قطر نیستند، صحت ندارد.

این منبع تاکید کرد: آنچه توسط رسانه های صهیونیستی در این باره منتشر شده تلاشی گسترده از سوی اسرائیل برای ایجاد فشار بر جنبش حماس است.

شبکه «کان» رژیم صهیونیستی روز جمعه مدعی شد که مسئولان قطری زیر فشار شدید آمریکا در پیامی به رهبران جنبش حماس مقیم قطر، گفته اند که دیگر حضور آنها در دوحه را نمی پذیرند.

در همین راستا نیز یک مقام آمریکایی روز جمعه گفته بود که پس از مخالفت جنبش حماس با آخرین پیشنهاد آمریکا برای آزادی اسیران صهیونیست، واشنگتن به دولت قطر اعلام کرده است که دیگر حضور رهبران حماس در دوحه قابل قبول نیست.

این مقام آمریکایی که خواسته بود نامش فاش نشود، در گفت وگو با روزنامه الشرق ضمن تکرار ادعای مسؤلان آمریکایی در تروریست خواندن جنبش حماس افزوده بود که دیگر نباید رهبران حماس در پایتخت های هیچ یک از شرکای واشنگتن حضور داشته باشند.

دولت قطر و جنبش حماس هنوز به طور رسمی نسبت به این ادعاهای رسانه های رژیم صهیونیستی و مقام های آمریکایی واکنشی نشان نداده اند.

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه